Llorente ismét csúcsformában érzi magát

2013. December 27. Friday in Hírek, Olasz Serie A

Fernando Llorente, a Juventus spanyol válogatott támadója úgy érzi, kezdi visszanyerni régi jó formáját, és kész arra, hogy a bajnoki címig vezesse csapatát az olasz bajnokságban.
Carlos Tevez

Tevezék csúcsrangadóval kezdik az évet, a Romát fogadják.

Fernando Llorente a nyáron ingyen került a Juventushoz, miután lejárt a szerződése volt csapatánál, az Athletic Bilbaónál.

Remek mérkőzés/gól átlaggal érkezett a torinói klubhoz, ezért az olaszok szurkolók azt várták, hogy a csapat végre megtalálta a következő néhány évre a góllövő csatárát, ám a 28 éves támadó az első nyolc mérkőzésén csupán egyszer talált a kapuba.

Ki is került a kezdőcsapatból, sokáig Carlos Tévez és a többi csatár mellett kevés lehetőséget kapott, arról is szóltak a hírek, hogy a januári átigazolási időszakban csapatot válthat, ám az utóbbi időben egyre jobb formába került, és az utolsó hat mérkőzésén négy gólt is lőtt. Llorente elmondta, hogy végre ismét élvezi a játékot.

“Újra annak a játékosnak érzem magam, aki korábban voltam. A szezon elején nem igazán találtam a helyem Olaszországban és a Juventusnál, az az ember nem én voltam, de mostanra sikerült beilleszkednem. Fizikailag és taktikailag is utolértem magam, nagyszerű csapatunk van. Most a világ egyik legboldogabb embere vagyok, és biztos vagyok abban, hogy életem legjobb döntése volt, hogy a Juventust választottam” – fogalmazott Llorente az AS című spanyol lapban, majd hozzátette, hogy mivel a csapat kiesett a Bajnokok Ligájából, az olasz bajnoki cím megvédése a legfontosabb feladata.

A Juventus öt pont előnnyel vezeti a tabellát a Roma előtt, és a következő fordulóban éppen a fővárosiakat fogadja. A Juventus győzelmére 1.61 az odds, a döntetlenre 3.75, a Roma sikerére pedig 5.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply