Lemaradhat Boateng a BL-elődöntőről

2016. April 19. Tuesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Jerome Boateng
Guardiola nem biztos Jerome Boateng Atletico elleni szereplésében, a védő már a héten edzésbe állhat, de játéka kérdéses a jövő heti nemzetközi összecsapáson.

A Bayern München az utóbbi időben nem játszott olyan magabiztosan, mint korábban, s ugyan tartja előnyét a Bundesligában, és továbbjutott a Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből, de játéka nem meggyőző. Josep Guardiola csapatának még mindhárom komoly sorozatban van esélye a végső győzelemre, ám ehhez javulnia kell az idény hajrájában. Ebben segíthet Boateng visszatérése is, a német válogatott labdarúgó játéka azonban egy ideig még kérdéses.

A védő január óta nem léphetett pályára, miután a Hamburg elleni, 2-1-re megnyert összecsapáson combizomsérülést szenvedett. A múlt hónapban Boateng arról beszélt, hogy ha április közepén újra edzésbe áll, akkor van rá esély, hogy pályára lépjen a Bajnokok Ligája elődöntőjében, már ha a bajorok bejutnak oda. Nos, a Bayern a Benficát legyűrve bejutott a legrangosabb európai kupasorozat legjobb négy csapata közé, Boateng a héten edzésbe áll, ám így sem biztos szereplése az Atletico Madrid ellen.

Guardiola szerint ugyanis korántsem biztos, hogy meccsre kész állapotba kerül a játékos az egy hét múlva sorra kerülő első mérkőzésen.

“Három hónapig nem játszott, szóval, hogy kész lesz-e a BL elődöntőjére, nem lehet előre tudni” – kezdte Guardiola, akinek csapata így biztosan nélkülözni kényszerül a világbajnok védőt a Werder Bremen elleni kupa elődöntőben, és a Hertha BSC elleni hétvégi bajnokin is.

Az Atletico Madrid jövő szerdai sikerére a szorzó 2.70, a döntetlenre 3.40, a Bayern München győzelmére 2.50.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply