Dühös Napolira számít Donadoni

2016. April 19. Tuesday in Hírek, Olasz Serie A

Roberto Donadoni
A Bologna mestere szerint kedden kemény meccs vár csapatára, de ugyanakkor Roberto Donadoni nem jósol könnyű csatát a csalódott nápolyiaknak sem.

Az olasz labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában a Napoli 2-0-ra kikapott az Intertől, és így már kilencpontos hátrányba került a listavezető Juventusszal szemben. Öt fordulóval a vége előtt a címvédő torinóiak a Laziót látják vendégül, míg a Napoli a Bolognát.

A hétvégi történések fényében Roberto Donadoni szerint a Napoli mindent megtesz, hogy kijavítsa az Inter elleni fiaskót, de a Bolognának is van törlesztenivalója. A bolognaiak pocsék sorozatot produkáltak az elmúlt hetekben, nyolc meccs óta nem nyertek a Serie A-ban, legutóbbi öt meccsükből négyet elbuktak. A 13. helyig visszacsúszó gárda vezetőedzője azt reméli, hogy játékosai jobban akarnak majd bizonyítani, mint az ellenfél.

“Egy utolsó percben esett góllal kaptunk ki legutóbb, és ez haraggal tölt el minket. Persze a Napoli is dühös lehet, miután fontos meccset bukott el az Inter ellen. Tudjuk, hogy a dolgok nehézzé válhatnak, de nem erre, hanem a saját dolgunkra koncentrálunk” – mondta egy nappal a Napoli elleni ütközet előtt Donadoni.

A szakember szerint csapata sokat vesztett büszkeségéből, ezt kell visszanyernie a hétközi fordulóban, ugyanakkor higgadtnak is kell maradni annak érdekében, nehogy túl sokat kockáztasson a csapat.

A Napoli keddi bajnoki sikerére a szorzó 1.28, a döntetlenre 5.50, a Bologna elleni győzelemre 11.00. Ősszel a Bologna hazai pályán 3-2-re verte a Napolit.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply