A legjobb védelmek találkoznak

2014. December 14. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Roberto Pereyra
Két remek formában lévő együttes csap össze a Serie A vasárnapi rangadóján, a Juventus és a Sampdoria is csak egyszer kapott ki az idén a bajnokságban, és ez a két csapat kapta a legkevesebb gólt.

 

Az olasz labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának rangadóját Torinóban játsszák, ahol vasárnap délben a listavezető Juventus a negyedik helyen tanyázó Sampdoriát fogadja. Azt a Sampdoriát, amely a legutóbbi öt meccsén nem kapott ki, és csak egy pontra van a harmadik helytől, a Juventustól viszont tízre.

A torinóiak zsinórban hat tétmeccset nyertek meg, mielőtt a hétközben 0-0-s döntetlent játszottak volna a Bajnokok Ligájában az Atlético Madriddal, így szintén jó formában várják az összecsapást. Arra kevés az esély, hogy ez a meccs is gólnélküli döntetlennel zárul, ugyanis a Juventus utoljára 2012 októberében játszott 0-0-t otthon a bajnokságban, az utolsó 37 hazai bajnokiján mindig született legalább egy gól.

Massimiliano Allegri együttese az idén 14 meccsből 11-et megnyert a Serie A-ban, mindössze öt gólt kapott, amely magasan a legkevesebb a bajnokságban, a második legkevesebbet pedig a Sampdoria kapta, 11-et. Csupán két csapat van a Serie A-ban, amely egy-egy vereséggel megúszta eddig a szezont, a Juventus és a Sampdoria.

Roberto Pereyra, a Juventus játékosa így fogalmazott a meccs előtt: “Nagyon nehéz dolgunk lesz a Sampdoria ellen. Persze nagyon várjuk már a BL nyolcaddöntőjének hétfői sorsolását, de nem szabad, hogy ez elvonja a figyelmünket a vasárnapi meccsről.”

A két csapat legutóbbi két egymás elleni meccsét egyaránt a Juventus nyerte meg, a vasárnapi találkozón a hazai pályán játszó listavezető győzelmére 1.36, a döntetlenre 4.75, a Sampdoria sikerére pedig 9.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply