Lassan visszatérnek a Liverpool sérültjei

2014. January 4. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

 

Az elmúlt néhány hétben igen megszaporodott az angol Liverpool sérültjeinek száma, de Colin Pascoe, Brendan Rodgers menedzser segítője szerint ez nem volt befolyással a csapat játékára.

Steven Gerrard

Ugyan a Manchester City és a Chelsea vendégeként is kikapott 2-1-re a Liverpool, de egyik meccsen sem játszott alárendelt szerepet, pedig sem Steven Gerrardra, sem pedig Daniel Sturridge-re nem számíthatott a szakmai stáb.

A csapatkapitány a Hull City elleni, hazai pályán 2-0-ra megnyert bajnokin már bő félórát tudott játszani, de még közel sincs tökéletes állapotban. Pascoe elmondta, hogy Sturridge tíz napon, míg Joe Allen két héten belül térhet vissza a pályára.

“Daniel még nem edzhetett velünk, továbbra is a rehabilitációját végzi” – mondta a szakember az angol válogatott csatárról, aki 12 bajnokin kilenc gólt szerzett eddig a szezonban. “Egyre jobb állapotban van, viszont minden nap figyelmesek kell lennünk vele, remélhetőleg nem kell már sokat várni a visszatérésére. Úgy gondoljuk, hogy még egy hétre vagy tíz napra van szüksége. Joe is kidőlt ismét, vele legkésőbb két hét múlva számolhatunk újra.”

Jon Flanagan idén már hét mérkőzést játszott a “vörösök” első csapatában a Premier League-ben, hat alkalommal pedig igen figyelemreméltó volt a teljesítménye, viszont szerencsétlenségére az elmúlt három fordulóban még a cserék közé sem volt nevezhető, kisebb sérülést szedett össze. Pascoe szerint a 21 éves védő is lassan ismét edzésbe állhat.

Gerrard visszatérése jó hír a Mersey-partiak számára, a középpályás eddig három gólt szerzett, de kiosztott hét asszisztot is. Az Oldham Athletic elleni FA-kupa-meccsen nem biztos, hogy játszani fog vasárnap, de Rodgers valószínűleg több alapemberére is számítani fog.

A Liverpool sikerét 1.12 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 11.00, a vendég Oldham Athletic győzelmére pedig 21.00 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply