Lampard először a Chelsea ellen

2014. September 21. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Frank Lampard
Frank Lampard először játszhat volt csapata, a Chelsea ellen vasárnap, amikor a címvédő Manchester City José Mourinho listavezető gárdáját fogadja az angol labdarúgó-bajnokságban.

 

Vasárnap rendezik a Premier League ötödik fordulójának rangadóját, amikor a mezőny egyetlen százszázalékos csapata, a listavezető Chelsea ahhoz a Manchester Cityhez látogat, amely az eddigi négy meccséből kettőt megnyert, emellett egy döntetlenje és egy veresége van.

A legnagyobb kérdés az volt, hogy a góllövőlistát hatalmas fölénnyel (7 góllal) vezető Diego Costa pályára tud-e lépni, miután kisebb sérüléssel bajlódott, de a Chelsea nyári szerzeménye tudja vállalni a játékot. “A kezdőcsapatról annyit mondhatok, hogy mindenki játékra kész, Diego is. Nincs ugyan a legjobb kondícióban, de kezdeni fog, legfeljebb majd kihagyom a Bolton elleni csapatból” – jelentette ki a Chelsea menedzsere, José Mourinho.

Kérdés volt a ManCity gólzsákjának, Sergio Agüerónak is a játéka, de az argentin támadó ugyancsak pályára léphet a rangadón. “Jó állapotban van, frissnek tűnik, ezért játszani fog. Márpedig, ha ő friss, akkor retteghetnek tőle a Chelsea védői” – fogalmazott Manuel Pellegrini, a Manchester City menedzsere. Nem számíthat viszont a chilei szakember az egyaránt sérült Stevan Jovetic és Fernando játékára sem.

Más miatt is érdekes lesz a mérkőzés, ugyanis Frank Lampard először játszhat a Chelsea ellen, ahol pályafutása legnagyobb részét töltötte. “Mindannyian tudjuk, hogy Frank nem fog örökké nálunk játszani, de örülünk, hogy a klubnál kötött ki és biztos vagyok benne, hogy a munkánk sikeres lesz” – nyilatkozta Pellegrini, aki a Manchester Cityvel az elmúlt bajnokságban oda-vissza megverte a Chelsea-t.

A vasárnapi meccsen a hazai pályán játszó Manchester City győzelmére 2.50, a döntetlenre 3.40, a Chelsea sikerére pedig 3.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply