Inzaghi csalódott, de előre tekint

2014. September 21. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Filippo Inzaghi
Filippo Inzaghi, a Milan vezetőedzője csalódott ugyan, hogy nem tudták legyőzni a Juventust, de már a keddi, Empoli elleni bajnoki mérkőzésre koncentrál, és a hosszabb cserepadján bízik az újonc ellen.

 

Az AC Milan Filippo Inzaghi kinevezése után jól kezdte a szezont, hiszen megnyerte az első két bajnokiját, a harmadik fordulóban azonban nem bírt a címvédő Juventusszal, amely a San Siróban verte meg 1-0-ra a piros-feketéket. A Milan fiatal vezetőedzője csalódott volt a meccs után.

“Bosszús vagyok, mert bíztam benne, hogy felérünk Európa egyik legerősebb csapatának szintjére. Csalódottsággal tölt el bennünket a vereség, de ha figyelembe vesszük, hogy a legutóbbi három idény olasz bajnokával találkoztunk, amely az ezt megelőző szezonban majd’ ötven ponttal szerzett többet nálunk, akkor be kell látnom, hogy túl nagyok voltak az elvárásaim” – vélekedett Inzaghi.

Hozzátette: megérdemelten nyert a Juventus, mert jobban játszott, de szerinte, ha továbbra is keményen dolgoznak, biztos abban benne, hogy hamarosan képesek lesznek az olyan bravúrokra, hogy megverjék a papíron erősebb csapatokat is. Kedden javíthat a Milan, amikor az Empolihoz látogat. Az újonc együttes nem kezdte jól az idényt, hiszen az eddigi három meccséből kettőt is elveszített, csupán a Cesenával tudott egy 2-2-es döntetlent játszani.

“Mindenki azt gondolja, hogy mi leszünk az egyik kieső csapat, de biztosíthatom a szurkolókat, a szakértőket és az újságírókat is, hogy nagyon nagyot kell minden együttesnek küzdenie ahhoz, legyőzzön bennünket. Így lesz ez kedden a Milan ellen is, nem adjuk könnyen a bőrünket” – fogalmazott Maurizio Sarri, az Empoli vezetőedzője.

Filippo Inzaghi is így véli. “Sarri egy remek edző, nagyon nehéz lesz nyernünk az Empoli ellen. De hosszabb a cserepadunk, lesznek friss játékosaim, így bizakodva várom a meccset.”

A két csapat legutóbb a 2007/2008-as szezonban találkozott egymással, akkor Pato, Ambrosini és Kaká góljával 3-0-re a Milan nyert.

A hazai pályán játszó Empoli győzelmére 4.50, a döntetlenre 3.50, a Milan sikerére pedig 1.80 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply