Lahm márciusig nem bevethető

2014. December 4. Thursday in Hírek, Német Bundesliga

Philippe Lahm
Philipp Lahm bejelentése szerint jóval hosszabb ideig tart felépülése, mint azt korábban várni lehetett, a Bayern München labdarúgója arra számít, hogy márciusban térhet vissza.

 

A bajorok csapatkapitánya legutóbb november 8-án lépett pályára, amikor is az Eintracht Frankfurt elleni német bajnoki mérkőzésen bokatörést szenvedett. A rutinos védő a műtétet sem kerülhette el, egy fémlap segítségével rögzítették a törött testrészt. Az operáció után hat hét pihenőt jósoltak Lahmnak, aki optimistán eleinte már januári visszatérésben reménykedett.

A Bayern München focistája ma azonban már más állásponton van, a gyógyulásának ütemét tekintve márciusi pályára lépést tervez.

“Semmilyen körülmények között nem jöhet össze a januári visszatérés. Sokkal inkább februárban, de még inkább márciusban léphetek majd ismét pályára. Még az a szerencsém, hogy a válogatott miatt nincs rajtam nyomás” – jelentette Lahm, aki a nyári világbajnokság után visszavonult a nemzeti csapatból. A védő abban bízik, hogy éppen a szezon legfontosabb időszakában állhat majd ismét a bajorok rendelkezésére.

Lahm ugyanakkor nem félti a Bayernt, a védő szerint csapata nélküle is megvédi bajnoki címét.

“Minden a kezünkben van, nagyon konzekvensen teljesítünk eddig. Talán még sosem voltunk ilyen sokszínűek korábban, a taktika terén is nagy variációs lehetőség” – dicsérte az övéit Lahm.

A listavezető Bayern München a harmadik Bayer Leverkusent látja vendégül szombaton a Bundesligában: a hazai győzelem oddsa 1.22, a döntetlenre 6.00, a vendégek sikerére 13.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply