Labbadiával menekülne a Hamburg

2015. April 18. Saturday in Hírek, Német Bundesliga

Zlatko Junuzovic
A német Bundesligában szereplő Hamburg SV új vezetőedzője, Bruno Labbadia győzelemmel szeretne menekülni a kieső zónából. A Stieber Zoltánt is foglalkoztató együttes vasárnap a rivális Werder Bremen otthonában lép pályára.

A sereghajtó hamburgiak 28 fordulót követően még csak 25 pontot szedtek össze, és mivel már a közvetlen riválisok pályára léptek a hétvégén, négy pontra van a már biztos bennmaradást jelentő 15. helytől. A Werder sokkal jobban áll, tizedik a 18 csapatos bajnokságban, de 35 pontjukkal a brémaiak sem büszkélkedhetnek – bár az igaz, hogy már nincs gondjuk a kieséssel.

Az észak-németországi derbin fog debütálni a Hamburg új edzője – aki idén már a negyedik a sorban –, Labbadia, aki máris győzelemmel szeretne bemutatkozni. Labbadia a kispadon azt a Peter Knabelt váltotta, akinek csak két mérkőzés adatott meg a csapat kispadján, ezeken azonban kikaptak a hamburgiak.

A HSV fennállása során még sosem esett ki a Bundesligából, és a klubnál reménykednek abban, hogy idén sikerül valahogy elkerülni ezt a kínos esetet.

“Nagyon jól edzettünk, sok energiánk van, szóval a gyorsaságunkat akarjuk majd kamatoztatni, hogy sikerrel zárjuk a vasárnapi találkozót” – mondta Labbadia. “Készen állunk a megmérettetésre, bízunk magunkban, aztán majd meglátjuk, hogy ez mire lesz elég. Aki a pályára lép, annak maximálisan oda kell majd tennie magát, mindent meg kell tennie a csapatért.”

A Werder Bremen győzelmét 1/1 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 5/2, a vendég Hamburg SV sikerére pedig 14/5 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply