Győzni akar a Wolfsburg

2015. April 18. Saturday in Hírek, Német Bundesliga

Ivica Olic
Csütörtökön a VfL Wolfsburg hazai pályán 4-1-re kikapott az olasz Napolitól. Vasárnap már a német Bundesligában lesz érdekelt Dieter Hecking legénysége, a 29. forduló keretein belül a Schalke 04 csapatát fogadja.

A Napoli gyorsan lerendezte a Wolfsburgot a hét közi kupameccsen, Nicklas Bendtner hajrában szerzett találata csak a szépítésre volt elég. Mivel hazai pályán négy gólt kaptak a “farkasok”, továbbjutásukhoz kisebb csodára lenne szükség. Ezzel Hecking is tisztában van, éppen ezért talán most már a bajnokságnak fog nagyobb szerepet szentelni.

A Wolfsburg jól áll a 16 csapatos bajnokságban, hiszen a második a tabellán. Előnye a harmadik, egy meccsel többet játszott Bayer Leverkusennel szemben hat pont, míg hátránya a listavezető, szintén 29 találkozót letudott Bayern Münchenhez képest 13 egység. Hecking legénysége tehát stabilan a második, viszont a szakvezető győzelmet vár együttesétől vasárnap a Schalke ellen.

“Az elmúlt két évben rengeteget léptünk előre, de most nagy árat fizettünk a vereség miatt” – mondta Hecking. “Nincs idő keseregni, gyorsan túl kell tennünk magunkat a kudarcon, hiszen a Bundesligában ismét bizonyítanunk kell. A Schalke győzni akar, hiszen ott akar lenni jövőre az Európa Ligában, mivel úgy tűnik, hogy a Bajnokok Ligájáról le fog maradni.”

A Wolfsburg remek formában van, az elmúlt négy fordulóban nem talált legyőzőre. Bár március elején kikapott az Augsburgtól, azt megelőzően november 22-én győzték le utoljára. A gelsenkircheniek ezzel szemben szenvednek, a legutóbbi négy bajnokijukon csak három pontot kapartak össze.

A VfL Wolfsburg győzelmét 7/10 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 14/5, a vendég Schalke 04 sikerére pedig 4/1 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply