Kroosnak csak B terv volt a Real Madrid

2014. July 22. Tuesday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Toni Kroos
Toni Kroos azt mondja, hogy csak azért kezdett el tárgyalni a Real Madriddal, mert a Bayern Münchennel folytatott tárgyalások megrekedtek.

 

A német válogatott játékos a világbajnokságon jól teljesíett, sokak szerint a végső győztes Nationalelf motorja volt a brazíliai eseményen. Kroos a Bayern Münchenben is alapembernek számított az utóbbi években, így nem meglepő, hogy a bajorok szerették volna meghosszabbítani lejáró szerződését. Azonban a tárgyalások gyorsan megrekedtek a felek között, éppen ezért merült fel a távozás lehetősége.

“Először akkor kezdtem el a váltáson gondolkodni, amikor a megbeszélések sikertelenül zajlottak a Bayernnel. Mindig is az volt az elsőszámú tervem, hogy maradok Münchenben, de aztán úgy döntöttem, hogy új kihívást keresek magamnak. Sok csapat érdeklődött, főleg a világbajnokság után” – jelentette ki Kroos.

A középpályás a napokban már kijelentette, hogy számára előrelépés a Real Madrid.

“A Real Madrid egy hatalmas kihívás. Elképesztő volt a bemutatásom, ezrek jelentek meg, még sosem láttam hasonlót. Ez a klub a megfelelő lépés a számomra” – jelentette ki Kroos.

A középpályás tisztában van vele, hogy hatalmas lesz a konkurencia a csapatba kerülésért, de ez sem izgatja:

“Az ilyesmivel meg kell barátkozni focistaként. Nagyon várom már a közös munkát Ronaldóval, Sergio Ramosszal és Sami Khedirával” – mondta a 24 éves labdarúgó, aki a Bayern München saját nevelésű játékosa, és mindössze egy szezont töltött Münchentől távol: a 2009/2010-es idényt a Bayer Leverkusennél játszotta le kölcsönben.

A Real Madrid spanyol bajnoki sikerének az oddsa 1.83, míg a királyiak Bajnokok Ligája-címvédésére 5.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply