Krkic szezonjának vége

2015. January 28. Wednesday in Angol Premier Liga, Hírek

Bojan Krkic
Bojan Krkic súlyos térdsérülést szenvedett a Stoke City hétfői kupameccsén, a spanyol támadónak ezzel véget ért az idei szezon.

 

A Rochdale elleni FA-kupa találkozón Bojan kezdő volt a vendégcsapatban, és a szakvezető bizalmát már a 4. percben góllal hálálta meg. Azonban már az első félidőt sem tudta végigjátszani, a 32. percben hordágyon hagyta el a játékteret, helyére Stephen Ireland állt be. A meccs után azonnal biztossá vált, hogy nagy a baj, a tüzetesebb orvosi vizsgálatok pedig bebizonyították, hogy a csatár keresztszalag-szakadást szenvedett. A spanyol labdarúgóra műtét, és féléves kihagyás vár, vagyis ebben a szezonban már biztosan nem léphet pályára.

“Ez nagyon nagy csalódás a klub számára, de természetesen elsősorban Bojan van elkeseredve, hiszen olyan nagy odaadással bizonyított az angol bajnokságban. Gyors felgyógyulást kívánunk neki” – szólt a Stoke hivatalos honlapjának a tájékoztatója.

A még mindig csak 24 éves Bojan a Barcelonában kezdte a pályafutását, majd a Román és a Milanon át ismét a katalánokhoz vezetett az útja, az Ajaxban kölcsönben töltött szezon után 2014-ban igazolt a Stoke-hoz. A spanyol válogatottban egyszer lépett pályára.

A Stoke a Rochdale elleni 4-1-es idegenbeli siker után szombaton a Queens Park Rangerst látja vendégül az angol bajnokságban: a hazai győzelem oddsa 1.61, a döntetlenre 3.80, a vendégek sikerére 5.50 a szorzó.

A két csapat ősszel 2-2-es döntetlent játszott egymással a QPR otthonában. A Stoke a 10., a QPR a 19. helyről várja a szombati összecsapást.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply