Krasznodar vs. Everton – 2014/10/02

2014. October 1. Wednesday in Elemzés, Futball elemzés, PRÉMIUM tartalom, Tippek, UEFA Európa Liga

FC Krasnodar VS

UEFA Európa Liga

2014/10/02 18:00 (CET),

Kubany Stadion

Everton FC
Csoport pozíció: 3 Csoport pozíció: 1
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

UEFA  Európa Liga, H csoport, 2 kör: az orosz Krasznodar otthonában fogadja az angol Evertont.

A Krasznodar az első fordulóban 1-1 arányú döntetlent ért el a francia Lille otthonában. A franciák gólját Kjaer rúgta, az orosz gólt Laborde érte el.

A Krasznodar a Lille elleni meccs után három mérkőzést játszott, előbb a bajnokságban az Amkart győzte le annak otthonában 2-1-re, aztán az Orosz Kupában a Szaratovot szintén annak otthonában 5-0-ra, majd az utolsó mérkőzésén a Premjer Ligában 3-0-ra nyert a Arsenal Tula ellen. A Krasznodar az orosz Premjer Ligában 9 forduló után 6.

Az Everton az első körben a Wolfsburg fogadta és győzte le 4-1-re, a liverpooliak góljait Coleman, Baines, Mirallas és Rodriguez (öngól) szerezték, a németek gólját pedig ugyancsak Rodriguez.

Az Everton ugyancsak három mérkőzést játszott a Wolfsburg elleni találkozó után, az elsőn a Premier Ligában otthonában fogadta a Crystal Palacet és 3-2-re kikapott tőlük, a második mérkőzésén a Ligakupában a Swansea ellen maradt alul 3-0-ra, az utolsó bajnokiján pedig a Liverpool vendége volt és 1-1 arányú döntetlent ért el. Az Everton 6 forduló után csak a 15. helyet foglalja el az angol Premier Ligában.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 2.38 1 | 2.38 Unibet X | 3.30 X | 3.30 Unibet 2 | 2.90 2 | 2.90 Unibet

Az orosz együttes tehát az utóbbi három találkozóját megnyerte, míg az Everton nem mutatott túl jó formát a német farkasok elleni mérkőzés után.

Oleg Kononov, a Krasznodar főedzője győzni szeretne ezen a mérkőzésen, ezért mindent megtesz, hogy a legjobb felállításban lépjenek pályára, a csapatban bizonyosan szerepet kap Wanderson, Pereyra, Joaozinho, Ahmedov, Granqvist és Sigurdsson.

A másik oldalon Roberto Martínez kapitány ugyancsak nyerni megy az oroszokhoz és olyan játékosokat küld a pályára mint Lukaku, Naismith, Mirallas, Besic, Stones, Jagielka és Baines akik képesek bármilyen eredményt elérni bármelyik csapat ellenében.

Az utóbbi mérkőzéseik:

Csapat Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Krasznodar 10 6 1 3
Everton 10 2 3 5

 

Csapat-hol Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Krasznodar – hazai 5 3 - 2
Everton – vendég 5 1 2 2

Összegzés:

Úgy gondolom, hogy ezen a mérkőzésen az Everton fog jobban teljesíteni és elviszi mindhárom pontot. Tippem tehát 2-es.

Fogadási tippünk:Vesztes tipp
Everton győzelem | 3.30 Everton győzelem | 3.30 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2014/10/01, 17:12

Related Articles

Leave a Reply