Középpályást igazolt az Aston Villa

2014. August 16. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

Carlos Sanchez
Carlos Sanchez az Elchéből csatlakozik az angol együtteshez, 7 millió euróért váltott csapatot, és négy éves szerződést írt alá.

 

Az Aston Villa az elmúlt szezonban csak a 15. helyen zárt a Premier League-ben, a klub vezetői pedig jelenős előrelépést várnak a csapattól idén. A célok eléréséért az egyesület vezetősége kész volt áldozni, az erősítések részekét érkezik a birminghamiekhez Carlos Sanchez. A kolumbiai középpályás az elmúlt szezont az Elchében töltötte, a spanyol élvonalbeli csapatnál alapembernek számított, ám a hétmilliós összegre nem tudott nemet mondani a spanyol egyesület. Carlos Sanchez már átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, és már alá is írta négy évre szóló szerződését.

“Nagyon elégedett vagyok, hogy ezt a csapatot erősíthetem. Mindig célom volt, hogy ebben az országban játsszak, ez a bajnokság a kedvencem. Az Aston Villát is jól ismerem, Juan Pablo Angel sokat mesélt nekem az egyesületről. Ő egy nagyon fontos játékosa volt a klubnak, rengeteg gólt szerzett, remélem, hogy hasonlóan sikeres tudok majd lenni” – jelentette ki Carlos Sanchez.

A középpályás a kolumbiai válogatott mind az öt világbajnoki mérkőzésén pályára lépett a brazíliai seregszemlén.

Az Aston Villa a Stoke City otthonában kezdi a Premier League 2014/2015-ös szezonját: a hazai győzelem oddsa 1.90, a döntetlenre 3.40, a vendégek sikerére 4.75 a szorzó.

A két csapat elmúlt szezonban lejátszott mindkét bajnokiját a Stoke nyerte: hazai pályán 2-1-re, igenben 4-1-re győzött.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply