Középpályásokat igazolt és adott el a Milan

2014. September 2. Tuesday in Hírek, Olasz Serie A

Filippo Inzaghi
Az AC Milan labdarúgócsapata belehúzott az átigazolási időszak utolsó napján, szerződtette ugyanis Giacomo Bonaventurát, kölcsönvette Marco van Ginkelt és eladta Bryan Cristantét.

 

Miután Mario Balotellit lecserélte Fernando Torresre a Milan, nem állt meg a vezetőség, és az átigazolási hajrában újabb játékosokat szerződtetett. A legnagyobb fogás talán Marco van Ginkel, a holland válogatott középpályást Torreshez hasonlóan kölcsönvette az olasz klub a Chelsea-től.

Érkezett az Atalantától a 25 éves középpályás, Giacomo Bonaventura is. Az olasz válogatottban is bemutatkozó játékosért 5 millió eurót fizetett a milánói klub, de ez az összeg tovább emelkedhet – egyes hírek szerint 7 millió eurót is kaphat az Atalanta. Bonaventura 2019 nyaráig írt alá.

Távozó is akad, Bryan Cristante a Benficához szerződött. A 19 éves, korosztályos olasz válogatott középpályásért 6 millió eurót fizetett a portugál bajnok. Cristantét az egyik legtehetségesebb Milan-focistának tartották, nem is szerették volna a Milannál, ha távozik, de Adriano Galliani elmondta, hogy a játékos kérte, hogy eligazolhasson.

“Cristanta maga kérte az eladását, mert túl nagy volt a konkurencia a középpályán. Próbáltam meggyőzni a maradásról, de távozni akart. Felajánlottam neki, hogy kölcsönadjuk egy olasz csapatnak, de azt válaszolta, hogy nem tudna, és nem akarna a Milan ellen játszani, így külföldre igazolt. Az érte kapott összeget Bonaventurára költöttük, aki még mindig fiatal, nagyszerű ember és technikás futballista egy személyben” – fogalmazott Galliani alelnök.

A Milan remekül kezdte a bajnokságot, már 3-0-ra is vezetett a Lazio ellen hazai pályán, végül pedig 3-1-re győzött, és ezzel vezeti a tabellát egy forduló után. A következő körben Filippo Inzaghi vezetőedző csapata a Parmához látogat, amely a nyitófordulóban 1-0-ra kikapott a Cesena otthonában. A Parma hazai győzelmére 2.80 az odds, a döntetlenre 3.25, a Milan sikerére pedig 2.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply