Komolyan veszi az EL-t a Lazio

2013. April 4. Thursday in Előzetes, Hírek, UEFA Európa Liga

Az Európa Liga negyeddöntőjében az olasz Serie A-ban vitézkedő Laziónak a török Fenerbahcénél kell jobbnak bizonyulnia ahhoz, hogy egy lépéssel közelebb kerüljön a végső győztesnek járó trófeához. Az első találkozót Isztambulban rendezik csütörtök este, a visszavágóra egy hét múlva kerül sor.

Anderson Hernanes

Anderson Hernanes

Az olasz csapatok általában nem szokták komolyan venni a második számú európai kupasorozatot, azonban a Lazio most szakított az eddigi “hagyományokkal”. Vladimir Petkovic, a rómaiak vezetőedzője is megerősített, a klub a végső sikerre hajt.

“A Lazio mindig a legjobbat akarja kihozni magából, szeretnénk megnyerni az Európa Ligát” – mondta a bosnyák származású, de ma már svájci szakember.
Az együttes legértékesebb játékosa, a brazil Hernanes szerint fontosabb az EL-trófea, mint a Serie A bronzérme.

“Ha választanom kellene az olasz bajnokság harmadik helye, valamint az Európa Liga-győzelem között, akkor utóbbira voksolnék, hiszen szeretnék a magasba emelni egy serleget” – mondta a 27 éves játékos, aki az olasz pontvadászatban nyolc gólnál és öt asszisztnál jár, az EL-ben egy találatot és három gólpasszt jegyez.

A Lazio idén már biztosan játszik egy kupadöntőt, hiszen az Olasz Kupában finalista, ellenfele majd az Inter–Roma párharc győztese lesz. Ahhoz, hogy egy másik sorozatnak a fináléjához is közelebb kerüljenek a fővárosiak, előbb a Feneren kell továbbjutniuk. Ebben a cseh csatár, Libor Kozák segíthet talán a legtöbbet – a 23 éves játékos tíz góljával vezeti az EL góllövőlistáját.

A törökök remek formában vannak, legutóbbi öt meccsükön nem találtak legyőzőre, négy találkozót meg is nyertek. Aykut Kocaman együttese az előző körben a cseh Viktoria Plzent búcsúztatta.

A Fenerbahce győzelmét 2.30 2.30 Sportingbet szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.40 3.40 Unibet, a Lazio sikerére pedig 3.35 3.35 Unibet az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply