Komoly gondokkal küzd Pellegrini

2016. February 20. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

Manuel Pellegrini
A Manchester City menedzsere, Manuel Pellegrini azzal a problémával küzd, hogy hogyan tartsa formában játékosait a következő napok kiemelt összecsapásai előtt.

A manchesteri klub idén sem tudja beteljesíteni a hozzá fűzött reményeket, és a komoly anyagi erőfeszítések ellenére csak negyedik a bajnoki tabellán. Ráadásul már biztos, hogy a nyáron leváltják a jelenlegi szakmai stábot, Manuel Pellegrini helyét Josep Guardiola veszi majd át. A hír bejelentése óta a City két komoly bajnokit is elvesztett, ráadásul a Leicester és a Tottenham ellen is hazai környezetben bukott el a chilei csapata.

Vasárnap is fontos ütközet vár a Manchester Cityre, amely az FA-kupa ötödik fordulójában a Chelsea-vel méri össze az erejét. Pellegrininek a kupameccs előtt bőven akad gondja, a napokban összesen csak 13 hadra fogható játékos állt a rendelkezésére, ráadásul az egészséges labdarúgók sorozatterhelése miatt egyre nehezebben regenerálódnak két mérkőzés között.

“Sajnos jelen pillanatban 13 játékosom van, szerdán pedig ismét a Bajnokok Ligájában kell bizonyítanunk” – mondta Pellegrini, aki szerint nem korrekt, hogy a Dinamo Kijev elleni szerdai összecsapás előtt nem kapott a csapat egy nappal több pihenőt. A chilei szakember szerint sokkal jobb lenne, ha a Chelsea elleni kupamecset a szövetség áttette volna szombatra, így játékosainak több ideje maradt volna a felkészülésre.

Ráadásul az ukránok elleni BL-összecsapás után a szezon sikerességének a szempontjából ismét kulcsfontosságú összecsapás vár a Manchester Cityre, amely jövő vasárnap a Liverpoollal küzd meg a Ligakupa döntőjében.

A Chelsea vasárnapi sikerére a szorzó 1.80, a döntetlenre 3.90, a Manchester City győzelmére 4.75.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply