Felépült Götze és Ribery is

2016. February 20. Saturday in Hírek, Német Bundesliga

Mario Gotze
A Bayern München vezetőedzője bejelentette, hogy a Darmstadt ellen Götze és Ribery is vállalni tudja a játékot, ez egyben azt is jelenti, hogy a Juventus elleni BL-összecsapáson akár kezdőcsapat tagjai is lehetnek.

Franck Ribery az elmúlt szezonokban már nem tudta beteljesíteni a vezér szerepét a Bayern Münchenben, mert játékát állandó sérülések akadályozták. Legutóbb december elején dőlt ki a sorból a francia szélső, aki combizomsérülés miatt nem állhatott Josep Guardiola rendelkezésére. A múlt héten már teljes értékű munkát végzett a bajorok keretében, és le is ülhetett a padra az Augsburg elleni bajnokin, de pályára nem lépett.

Mario Götze még régebb óta nem tudta segíteni csapatát a pályán, a középpályás októberben még a német válogatott tagjaként sérült meg, ám a héten már ő is társaival edzhetett, így szintén helyet kapott a Darmstadt elleni keretben.

“Mindketten egészségesek, játszhatnak is, ám azt még nem tudom, hogy melyikük hány percet tud majd vállalni a hétvégén” – jelentette be Guardiola.

A januárban igazolt Serdar Tasci is hadra fogható, miután felépült edzésen összeszedett agyrázkódásából. További jó hír a bajor hívek számára, hogy Mehdi Benatia is felépült izomsérüléséből, így akár ő is bevethető szombaton.

A Bayern München sikerére a szorzó 1.083, a döntetlenre 12.00, a Darmstadt győzelmére 26.00.

A bajnokság őszi szakaszában a bajorok 3-0-ra nyertek a Darmstadt otthonában, míg a kupában 1-0-s győzelemmel jutottak tovább következő ellenfelükkel szemben.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply