Koeman a Bajnokok Ligájáról álmodik

2015. January 2. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Ronald Koeman
Ronald Koeman, az angol Premier League-ben szereplő Southampton menedzsere bízik abban, hogy a szezon végén is ott lesznek az első négy hely valamelyikén.

 

Jelenleg a negyedik helyen áll a Koeman-csapat, mivel húsz fordulót követően 36 pontja van – így tíz egységgel van lemaradva az élen álló Chelsea, Manchester City kettőstől, de a harmadik Manchester United és a hetedik West Ham United között mindössze öt pont a különbség.

A “szentek” legutóbb az Arsenalt győzték le 2-0-ra, miután a Chelsea-vel játszottak döntetlent szintén odahaza, így nem csoda, hogy Koeman és csapata étvágya is megjött a még nagyobb sikerek eléréséhez.

“Nehéz mindig a legmagasabb szinten teljesíteni” – mondta Koeman a vasárnapi, Ipswich Town elleni FA-kupa-mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón. “Szerencsére visszatértünk arra a szintre, melyen a legjobban élvezzük a focit. A Chelsea ellen visszatért a játékosok önbizalma, az Arsenal ellen pedig megmutattuk, le tudunk győzni egy ilyen kaliberű együttest is. Olykor ránézünk a tabellára, ez normális. Apránként azonban, mi hiszünk magunkban és abban, hogy ott leszünk az első négyben.”

Koeman szerint csak akkor lehetnek ott a Bajnokok Ligájában jövőre, ha minden egyes bajnokin maximális koncentrációval lépnek pályára, a találkozókon pedig a mérkőzés végéig szinte tökéletes teljesítményt nyújtanak.

Sadio Mane az elmúlt három bajnokin három gólt szerzett, remek formában van, de a szenegálira egy darabig nem számíthat Koeaman sérülés miatt – a csatárt az Arsenal ellen már a 42. percben le kellett cserélni.

A Southampton győzelmét 1.40 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 4.75, a vendég Ipswich Town sikerére pedig 8.00 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply