Kihagyja a rajtot Ribery

2015. July 18. Saturday in Hírek, Német Bundesliga

Franck Ribery
Arjen Robben kihagyja a Bayern München kínai túráját és Josep Guardiola bejelentette, hogy Franck Ribery nem lesz ott a szezon kezdeténél.

A Bayern Pekingbe, Sanghajba és Kuangcsouba látogat el, a Bayern-szurkolói azonban nem láthatják Franck Ribery, Arjen Robben, Holger Badstuber, Dante és Jan Kirchhoff játékát sem, ugyanis mindannyian sérültek.

Ribery bokasérülése már március óta tart, nemrég újra megsérült, így biztossá vált, hogy nem utazik Kínába. Josep Guardiola most azt nyilatkozta, hogy a francia sztár a Wolfsburg elleni Szuperkupa-döntőről is lemarad.

“Ribery egyre jobban van, de nem lesz ott a szezon első meccsén” – mondta Guardiola.

A Bayern München szombaton a Valencia ellen lépik pályára Pekingben, a vezetőedző szerint jó meccsre lehet számítani mert csapata mindent belead majd.

Robbenről az utolsó pillanatban derült ki, hogy nem tarthat társaival Kínába, a holland sztár az elmúlt szezont majdnem teljesen ki kellett hagyja, és a jelek szerint a felkészülése sem lesz zavartalan. Robbennek kisebb combizom-sérülése van és az miatt nem utazhat el a Bayern München távol-keleti túrájára.

A Valencia szombati sikerének a szorzója 15/4, a döntetlenre 16/5, a Bayern München győzelmére 8/13 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply