Kihagyja a kupameccset Carvajal

2015. December 2. Wednesday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Daniel Carvajal
Újabb védő dőlt ki a Real Madrid keretéből, Dani Carvajal sérülése nem komoly, ám a királyiak a hírek szerint nem kockáztatnak.

A Real Madrid két vereség után a hétvégén ismét győzni tudott a spanyol bajnokságban, de nem lehetett felhőtlen Rafael Benítez öröme, ugyanis újabb alapemberét vesztette el. Az Eibar elleni mérkőzésen a madridiak Carvajallal a védelmükben kezdtek, de a spanyol válogatott labdarúgó megsérült.

A vasárnapi mérkőzésen a védő a hajráig bírta, a 85. percben kért cserét. Carvajal sérülése a hírek szerint nem komoly, a jobb combjában érzett fájdalom oka izomhúzódás. Szintén emiatt kellett lecserélni az Eibar ellen, de a királyiak edzésén teljes intenzitással készült, vagyis akár játszhatna is a Cadiz elleni kupameccsen. Azonban a szakmai stáb úgy döntött, hogy nem kockáztatja meg a komolyabb sérülés lehetőségét, ezért Carvajal biztosan pihenni fog.

“Dani Carvajalnál izomsérülést diagnosztizáltak, egyelőre annyit tehetünk, hogy várunk” – szól a madridiak közleménye.

A Real Madrid szerdán lép pályára a második vonalbeli ellenfele otthonában, Carvajal kiválásával pedig nehéz helyzetbe került Benítez. A keretből immár négy védő nem bevethető, Marcelo, Raphael Varane és Sergio Ramos sem áll a szakmai stáb rendelkezésére. A 23 éves Carvajal szombaton, a Getafe ellen várhatóan ismét a kezdőcsapat tagja lesz.

A Cadiz szerdai sikerének a szorzója 8.50, a döntetlenre 5.50, a Real Madrid győzelmére 1.30.

A Cadiz harmadik a második vonal tabelláján, a hétvégén 1-0-ra verte az Almeria második csapatát.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply