Kezdő lehet Balotelli

2016. April 7. Thursday in Hírek, Olasz Serie A

Mario Balotelli
Mario Balotelli kezdő lehet Sinisa Mihajlovic csapatában a Juventus elleni bajnoki rangadón, a torinóiaknál Sami Khedira szerepléséért küzd a klub.

A Milan és a Juventus szombaton csap össze egymással a Serie A küzdelmeiben, a két észak-olasz együttes más passzban várja az összecsapást. A Juventus az elmúlt hétvégén megnyugtatóra növelte előnyét a Napoli előtt az élen, a címvédő már hat ponttal vezeti a tabellát. A Milant ugyanakkor szintén hat pont választja el a nemzetközi kupaindulást jelentő helyektől, utolsó négy meccsén pedig két pontot gyűjtött.

Mindkét gárdánál komoly gondot okozhat a vezetőedzőknek a kezdőcsapat összeállítása, a milánói oldalon Mihajlovicot a gyenge formában lévő csatárok aggaszthatják, míg a torinóiaknál a sérültek jelenthetnek gondot Massimiliano Allegrinek.

A La Gazzetta dello Sport úgy értesült, hogy a szerb szakember hosszú idő után ismét kezdőbe állítja Balotellit, aki sérülés után januárban tért vissza, idén azonban még nem szerzett gólt. A milánói csatárok közül egyedül Carlos Bacca volt képes ebben a szezonban megfelelően teljesíteni, Mihajlovic ezért újra esélyt akar adni az olasz válogatottba is visszavágyó csatárnak.

A Juventus oldalán inkább a hiányzók okoznak gondot. A torinóiaknál Paulo Dybala továbbra is izomsérüléssel bajlódik, a csatár még a válogatottnál sérült meg, azóta ugyan sokat javult az állapota, de a játékáról csak a hétvégi meccs előtt döntenek. Sami Khedira játéka is kérdéses, a német válogatott ugyan teljesen egészséges, ám kétmeccses eltiltását tölti. Viszont a Juventus megtámadta az eltiltásról szóló döntést, de a fellebbezésről csak pénteken döntenek.

A Milan szombati sikerére a szorzó 3.75, a döntetlenre 3.10, a Juventus győzelmére 2.10.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply