Biztos benne Ribery, hogy jönnek majd a gólok

2016. April 7. Thursday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Franck Ribery
A Bayern München a Benfica ellen kedden 1-0-ra nyert, Franck Ribery szerint csapatának a visszavágón tiszta fejjel kell pályára lépni.

A bajorok kedden 1-0-ra nyertek a Benfica ellen a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első meccsén, ahol a gólt Arturo Vidal szerezte már a mérkőzés 2. percében. A hátralévő időben már nem tudott eredményes lenni Josep Guardiola csapata, amely így is elégedett lehet az eredménnyel hazai pályán.

A Bayern München zsinórban nyeri a meccseket, de legutóbbi három összecsapásán rendre 1-0-lal szerezte meg a három pontot.

“Megvolt az esélyünk megszerezni a három pontot, de ez a Bajnokok Ligája. Az 1-0-s győzelem nem egy rossz eredmény, így nyugodtan készülhetünk a Stuttgart elleni hétvégi bajnokira. És a mi csapatunk képes lehet Lisszabonban is jó eredményt elérni, mindig, mindenhol képesek vagyunk betalálni” – mondta Franck Ribery az összecsapás után, aki végigjátszotta a találkozót.

A francia szélső elégedett volt az eredménnyel, ám tisztában van azzal is, hogy a visszavágón nehéz meccs vár csapatára.

“Biztosak lehetünk benne, hogy a lisszaboni egy kemény meccs lesz, mert várhatóan a Benfica a kezdetektől támadni fog. De ez még a javunkra is válhat. Fontos, hogy tiszták legyenek a fejek a visszavágón, mert ezen a meccsen nem szabad félelmet érezni” – mondta Ribery.

A Bayern München szombaton lép pályára a Bundesligában a Stuttgart otthonában: a hazai győzelemre a szorzó 6.00, a döntetlenre 4.33, a vendégek sikerére 1.50.

A két csapat legutóbbi 14 meccsét kivétel nélkül a Bayern München nyerte.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply