Készen áll a feladatra a stuttgartiak új edzője

2014. March 10. Monday in Hírek, Német Bundesliga

A Stuttgart vasárnap menesztette Thomas Schneider vezetőedzőt, a helyét pedig Huub Stevens vette át.
Az új tréner tudja, hogy nagy fába vágta a fejszéjét a kiesés elől menekülő alakulattal.
Huub Stevens

Stevens nagy reményekkel vágott neki új feladatának.

A VfB Stuttgart vezetősége a múlt héten kijelentette, hogy még egy esélyt ad Schneidernek, ám ha a sereghajtó ellen sem nyer a gárda, akkor felállítják a kispadról. A kiesés elől menekülő sváb együttes csak 2-2-es döntetlent játszott az Eintracht Braunschweig ellen szombaton, ennek megfelelően a meccs másnapján a vezetőedzőnek kiadták az útját. A stuttgartiak egyúttal be jelentették, hogy a csapatot a jövőben Stevens irányítja.

Az új vezetőedző nagy reményekkel vág neki a stuttgarti kalandnak, ám tudja, nagyon nehéz dolga lesz.

“Ez egy hatalmas kihívás, de én állok elébe. Ahogy meghallottam a Stuttgart érdeklődését, nem hezitáltam, tudtam, hogy igent fogok mondani.

Elképesztő munka vár ránk, és egységesnek kell lennünk ahhoz, hogy feljebb másszunk a tabellán” – jelentette ki a szakvezető.

A Stuttgart nyolc meccse nyeretlen, a sereghajtó elleni pont pedig az egyetlen, amelyet 2014-ben szerzett a csapat. Stevens először a Bundesliga 25. fordulójában irányíthatja a VfB-t, a 15. helyezett a 11. Werder Bremen vendége lesz: a brémaiak sikerének az oddsa 2.40, a döntetlenre 3.40, a stuttgartiak győzelmére 2.80 a szorzó. A két csapat őszi összecsapása 1-1-es döntetlennel ért véget.

A Werder Bremen gyatra téli produkciója után az utóbbi időben kezd magához térni, február közepe óta két döntetlen mellett kétszer győzni tudott.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply