Keita a Romában folytatja

2014. June 6. Friday in Hírek, Olasz Serie A

Seydou Keita, a mali válogatott középpályása fél évet töltött Valenciában, de a nyáron az olasz fővárosba teszi át székhelyét. A Barcelona egykori játékosa egy éves szerződést kötött az AS Romával.
Seydou Keita

Keita Olaszországban is kipróbálja magát.

Keita a Sevillában lett ismert labdarúgó, majd 2008-ban a Barcelona látókörébe került, a katalánok le is igazolták. A Barcelonánál töltött négy éve alatt két bajnoki címet és két Bajnokok Ligája-trófeát nyert a csapattal, majd 2012-ben elfogadta a kínai Dalian Aerbin ajánlatát.

A hírek szerint a mali játékos 13 millió eurót keresett egy idény alatt Kínában, ám tavaly lejárt szerződését nem hosszabbította meg. Az év végén visszatért Európába, és megegyezett a Valenciával. Az elmúlt öt hónapban a Valenciát erősítette, egy gólt szerzett, amely a Primera Division leggyorsabb találata lett, a középpályás 7,6 másodperccel a középkezdés után vette be az Almeria kapuját.

A 34 éves labdarúgó, aki Franciaországban kezdte karrierjét, úgy érzi, még van benne annyi, hogy a legmagasabb szinten teljesítsen, ezért elfogadta a Roma ajánlatát. Keita az olasz fővárosi egyesülettel a következő szezonban a Bajnokok Ligájában szerepelhet. A bejelentés szerint a 88-szoros mali válogatott labdarúgó egy évre kötelezte el magát a Romához.

A Roma ebben az idényben a második lett az olasz bajnokságban. Arra, hogy a ránk váró idényben a fővárosiak megnyerik a Serie A küzdelmeit, 6.00 a szorzó, míg a Juventus újabb aranyérmére 1.72 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply