A Karabaghoz látogat az Inter

2014. December 11. Thursday in Hírek, UEFA Európa Liga

Nemanja Vidic
Csütörtök este az olasz Inter az azeri Karabag otthonában lép pályára az Európa Liga csoportkörének utolsó, 6. fordulójában.

 

Roberto Mancini az előzetes hírek szerint néhány sztárjátékosát pihentetni fogja az összecsapáson, így inkább azoknak ad lehetőséget, akik eddig kevesebb időt töltöttek a pályán. A Karabag csapatkapitánya, Rasad Szadigov azonban nem érti, miért is kellene tartalékolniuk az olaszoknak.

“Kemény meccs vár ránk” – mondta az azeri válogatott védő az uefa. com-nak. “Mindenki tudja, milyen nehéz mérkőzést nyerni az olasz bajnokságban, szóval csak képzeljék el, milyen nehéz játszani egy olasz csapat ellen a nemzetközi kupaporondon. Ennek ellenére természetesen mi mindent el fogunk követni annak érdekében, hogy győztesen hagyjuk el a pályát. Bár az olasz média arról ír, hogy több kulcsembere nélkül érkezik az Inter Bakuba, én azért erre nem mernék mérget venni.”

Mivel az Inter 11 pontos, a második Karabag pedig öt, az olaszok már biztos csoportelsők, míg az azeriek a továbbjutásért küzdenek a szintén ötpontos francia Saint-Etienne-nel és a négypontos ukrán Dnyipróval. Szadigov szerint nekik nem feltétlen jó az, ha Mancini nem a legerősebb összeállításában küldi pályára övéit.

“Azok a labdarúgók, akik eddig kevesebbet játszottak, most minden bizonnyal bizonyítani akarnak majd az edzőnek, ami agresszív stílussal párosul” – vázolta a helyzetet a védő. “Ez nekünk nem feltétlen lesz jó, komoly gondjaink is lehetnek emiatt.”

A Karabag az előző körben pontot lopott a Saint-Etienne vendégeként, előtte viszont otthon kapott ki a Dnyiprótól – pedig a 3. fordulóban bravúros győzelmet aratott Ukrajnában. Az Inter otthonában 2-1-re kapott ki még októberben.

A Karabag győzelmét 2.30 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.40, az Inter sikerére pedig 3.40 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply