Kapust keres a Napoli

2014. February 24. Monday in Hírek, Olasz Serie A

Nincs könnyű helyzetben Rafael Benitez, a Napoli labdarúgócsapatának spanyol, edzője, egyik kapusa ugyanis hosszú időre kidőlt.
Lorenzo Insigne

A Genoa ellen lép pályára hétfőn a válogatott.

Rafael a Swansea elleni Európa Liga-mérkőzésen a jobb térdében elülső keresztszalag-szakadást szenvedett, és a súlyos sérülés miatt hónapokat ki kell hagynia.

Ugyan a 23 éves brazil hálóőr mindössze a 11. meccsét játszotta a szezonban, de egyértelműn ő az a játékos, akire Pepe Reina tehermentesítése miatt szüksége volt a nápolyiaknak.

“Rafael térde olyan súlyosan megsérült, hogy mindenképpen műtét vár rá., Csak azt követően lehet megmondani, hogy mennyit kell kihagynia” – jelentette be közleményében a klub.

Rafael a nyáron ötmillió euróért érkezett a Santostól, rajta kívül csak olyan kapus állt Benítez rendelkezésére, aki vészhelyzetben jó, de hosszú távra már vagy még nem lehet tervezni vele. A 38 éves Roberto Colombo ugyanis három szezon óta egyetlen tétmérkőzésen sem védett, Nikita Baranovsky előtt pedig szép jövő áll, de ő csupán 17 éves.

A klub már el is kezdte a keresést, de miután az átigazolási időszak lejárt, csak olyan játékosokkal számolhat, akik szabadon igazolhatók, és a képességeik alapján is beférnének a keretbe.

A legesélyesebbnek a hatszoros német válogatott Tim Wiese tűnik, aki január közepén távozott a Hoffenheimtől, és most nincs csapata. De a Napolitoday.it portál szerint szóba jöhet akár Fülöp Márton is, a 24-szeres válogatott magyar kapus ugyanis olyan klubokban védett már, mint a Tottenham, a Coventry, a Sunderland, a Leicester, a Manchester City, az Ipswich Town vagy a West Bromwich Albion. Legutóbb a görög Aszterasz Tripoliszt erősítette, betegsége miatt azonban szerződést bontott, és most ajánlatra vár.

Az biztos, hogy a Napoli hétfő este a Genoa ellen még a régi kapusai közül választ: a hazaiak győzelmére az odds, a döntetlenre , míg a vendég genovaiak sikerére szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply