Kapussal és védővel erősített a Milan

2014. August 16. Saturday in Hírek, Olasz Serie A

Pablo Armero
Amit már napok óta sejteni lehetett, azt az AC Milan be is jelentette, azaz, hogy a csapat leigazolta Diego Lopezt és Pablo Armerót az Udinesétől.

 

A Milan a tavalyi óriási bukta után (csak a nyolcadik lett a bajnokságban, így az idén nem indulhat egyetlen európai kupában sem) az idén szeretne visszatérni az élmezőnybe. A karmesteri pálcát a klub korábbi legendás csatára, Filippo Inzaghi kapta meg, aki a Primavera csapattal már szép sikereket ért el.

A klub két jelentős igazolást már magáénak tudhat, ugyanis szerződtették Diego Lopezt és Pablo Armerót, Adriano Galliani alelnök szerint jó ideje figyelik mindkét játékos teljesítményét, és úgy ítélték meg, egyértelműen erősítést jelenthetnek mind a ketten.

“A Real Madriddal való remek kapcsolatunk megkönnyítette a dolgokat. Kikértük Carlo Ancelotti és a Real kapusedzője, Villiam Vecchi véleményét Lopezről, hisz ők tisztában vannak a képességeikkel és mindannyian jó véleménnyel voltak róla és remek kapusnak tartják. Január végén már közel álltunk egy Constant-Armero játékoscseréhez, de akkor Constant miatt nem jött létre a csere” – fogalmazott Galliani.

A Real Madridtól érkező López valószínűleg az első számú kapus lesz, mivel a veterán Christian Abbiati elmondta, hogy nem tud egy teljes szezont végigvédeni, és szeretné, ha csak tartalék lenne, míg a balhátvéd Armero hiányposztra érkezett a Milanhoz.

A hivatalos közlemény szerint Armero egy éves kölcsönszerződést írt alá, a megállapodásban nem kellett bajlódni az opciós jogról szóló záradékkal, mivel a védő szerződése jövőre lejár az Udinesénél. Továbbá Diego Lopez négy évre szóló, 2018. június 30-ig érvényesó szerződést írt alá. A spanyol kapus ingyen érkezett a spanyol Real Madridtól.

A Milan a Laziót fogadja augusztus 31-én a bajnokság első fordulójában, a hazai győzelemre 1.90 az odds, a döntetlenre 3.40, a vendég rómaiak sikerére pedig 4.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply