Kaká duplával ünnepelt

2014. March 30. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Ricardo Kaka

Kaká 300. meccsét játszotta a Milanban, a piros-feketék szombaton újabb győzelemmel csökkentették a nyomást a brazil középpályáson.

 

A Milan a Lazio elleni döntetlen és a Fiorentina elleni idegenbeli győzelem után ismét megszerezte a három pontot, Clarence Seedorf együttese szombaton a Chievót győzte le 3-0-ra. A milánóiak már a 4. percben vezetést szereztek Mario Balotelli révén, majd az ünnepelt következett. A 300. Milan-meccsén pályára lépő Kaká duplával döntötte el az összecsapást.

“Ez egy speciális pillanat az életemben, ma a 300. meccsemet játszhattam, és nem gondoltam volna előzetesen, hogy ezt egy duplával ünneplem majd” – mondta a meccs után a brazil, aki kapcsán felmerült, hogy a nyáron elhagyja a klubot.

“Amióta először ideigazoltam, rengeteg pletyka keringett rólam. De én nem sietek, én boldog vagyok itt” – jelentette ki Kaká, akit a hírek szerint a tengerentúlra csábítanak. Az orlandói csapat első embere a napokban egy bejegyzésben jelentette ki, hogy készen állnak leigazolni a Milan játékosát.

Az újabb győzelemmel a Milan fellépett a tabella 9. pozíciójába, ezzel egy időre csökkenhet a nyomás Seedorfon, aki kapcsán az elmúlt napokban rendre felmerült a menesztés lehetősége is. A holland így sincs könnyű helyzetben, Silvio Berlusconi továbbra is azt várja, hogy a csapat a következő szezonban is részt vesz a nemzetközi kupákban. A Milan nyolc fordulóval a vége előtt hat ponttal követi az ötödik, még Európa Liga-indulást jelentő Intert a tabellán.

A Milan az olasz bajnokság következő fordulójában a Genoa vendége lesz: a hazai győzelem oddsa 3.30, a döntetlenre 3.20, a vendégek sikerére 2.25 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply