Jövőre is maradna Inzaghi

2015. May 24. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Filippo Inzaghi
Filippo Inzaghi, az olasz Serie A-ban szereplő AC Milan vezetőedzője, addig fog maradni a csapat élén, ameddig a klub vezetősége nem köszön el tőle – ezt maga a szakember mondta.

Inzaghi nagy reményekkel vette át a csapat irányítását a szezon elején, viszont ő sem tudott csodát tenni – a Milan jelenleg csak a tizedik helyen áll a 20 csapatos bajnokságban, így biztos, hogy a következő idényben sem képviseltetheti magát a nemzetközi kupaporondon. Inzaghi jövője az együttes kispadján így igencsak bizonytalan, Silvio Berlusconi elnök a nyáron olasz és spanyol lapinformációk szerint a Real Madrid vezetőedzőjét, Carlo Ancelottit szeretné ismét a Milan vezetőedzőjeként látni.

“A szerződésem még egy évig érvényes, tehát folytatni fogom a munkát, egyébként is ezt ígérték nekem” – mondta a 41 éves szakember. “Mindent beleadtam, amit tudtam. Kilenc hónappal ezelőtt tárgyaltam az elnökkel. Jó a kapcsolatunk, de volt, hogy bizonyos dolgokban nem értettünk egyet. Összességében azonban hagytak dolgozni. Én ugyanúgy dolgozom tovább, mint eddig, aztán a klub majd értesít a döntéséről. Ancelotti egy kiváló edző, de amíg nem mondanak nekem semmit, folytatom a munkát.”

Ancelotti nagy valószínűséggel elhagyja a nyáron a Real Madridot, amellyel egy évvel ezelőtt Bajnokok Ligáját nyert, idén pedig az elődöntőig jutott a legrangosabb európai kupasorozatban. Az ő utódja a „királyiak” kispadján Jürgen Klopp vagy Rafa Benitez lehet.

A Milan vasárnap este a Torinót látja vendégül a 37. fordulóban. A vendégeknek öttel több pontjuk van, mint a milánóiaknak.

Az AC Milan győzelmét 6/4 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 12/5, a vendég Torino sikerére pedig 9/5 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply