Jose Mourinho reménykedik, hogy Cech marad

2015. May 16. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

Petr Cech
Petr Cech ügynöke szerint már több klub is bejelentkezett érte, de Jose Mourinho örülne, ha a kapus maradna a Stamford Bridge-en.

A Chelsea a nyáron visszarendelte az Atletico Madridtól Thibaut Courtois-t, aki az elmúlt években kölcsönben szerepelt a spanyol együttesnél, és nagy szerepe volt az Atletico tavalyi szárnyalásának. A bajnoki címmel zárt szezon után a belga kapus azonnal a Chelsea kezdőjében találta magát, Jose Mourinho bizalmat szavazott neki.

Ezzel egy időben a korábbi kezdőkapus, Petr Cech gyakorlatilag alig kapott pályára lépési lehetőséget a szezon során, mindössze öt bajnokin volt kezdő. A rutinos kapusért sorban állnak a kérők, a hírek szerint az Arsenal az elsőszámú érdeklődő. Ugyanakkor Mourinho reméli, hogy az egykori sikerember nem hagyja el a csapatot.

“Azt kell mondanom, hogy optimista vagyok azzal kapcsolatban, hogy Cech a következő szezonban is velünk lesz. Nem tudok ezzel kapcsolatban újat mondani, ragaszkodom a legjobb játékosaimhoz, és Petr az egyik legjobb játékosom” – mondta Mourinho.

A portugál kitért arra, is, hogy Cech ügynöke szerint a kapus a nyáron távozni szeretne, ugyanakkor a portugál reméli, hogy a cseh labdarúgó meggondolja magát.

A már bajnok Chelsea hétfőn lép pályára a 13. helyezett West Bromwich Albion otthonában: a hazai győzelem oddsa 31/10, a döntetlenre 5/2, a vendégek otthonában 1/1 a szorzó.

A két gárda őszi összecsapását a Chelsea 2-0-ra nyerte a Stamford Bridge-en.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply