Jól bírja a nyomást a Napoli

2016. April 3. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Maurizio Sarri
Maurizio Sarri szerint a Napoli játékosait nem fogja befolyásolni az Udinese elleni meccsen, hogy már tudni fogják, milyen eredményt ért el a Juventus.

A nápolyi labdarúgócsapat három pontos hátránnyal várja a Serie A hajráját, nyolc meccsel a végelszámolás előtt a Juventus három ponttal előzi a dél-olasz egyesületet. A Napoli vasárnap az Udinese otthonában lép pályára, míg a Juventus már szombaton letudja az Empoli elleni hazai bajnokiját. A nápolyiak mestere szerint nem okoz gondot, hogy a rivális egy nappal korábban lép pályára, de csak azért, mert Maurizio Sarri már unja, hogy ezzel folyamatosan nyomás kerül a játékosokra.

“Ez már a hatodik alkalom lesz, hogy a Juventus után játszunk, és minden ilyen alkalommal győztek. Az ilyen fajta nyomás alatt játszani nem tesz jót az önbizalomnak, de erre nem került sor. Már lassan szokjuk ezt a nyomást” – mondta a sorsolás kapcsán Sarri.

A szakember azt is elárulta, hogy Pepe Reina a napokban kisebb sérülése ellenére már a többiekkel edzett, el is utazik a vasárnapi bajnokira, de a kapus maga döntheti el, hogy vállalja-e a játékot.

“Pepe egy nagyon fontos tagja a csapatnak, de ott van nekünk Gabriel is, aki tavaly a Carpival megnyerte a másodosztály küzdelmeit” – tette hozzá Sarri.

Az Udinese vasárnapi kora délutáni sikerére a szorzó 6.50, a döntetlenre 4.33, a Napoli győzelmére 1.50.

A Napoli ősszel 1-0-ra győzte le az Udinesét hazai pályán.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply