Javuló Milanra számít Sousa

2016. January 17. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Paulo Sousa
A Fiorentina és a Milan a Serie A első fordulójában a házigazda firenzeiek nagyon magabiztos, 2-0-ás győzelmet arattak.

A vasárnapi visszavágó Paulo Sousa, a firenzeiek vezetőedzője szerint nemcsak azért lesz nehezebb, mert idegenben játszik a csapata, hanem azért is, mert a Milan sokat javult az elmúlt hónapokban.

“Teljesen más meccsre van kilátás. Kollégám nagy változtatásokat eszközölt a bajnokság első fordulói után, riválisunk az első fordulóban egészen más struktúrában játszott, mint most. Stabilabbá, kiegyensúlyozottabbá vált a játéka, és javultak az eredményei is” – bókolt a Milannak és Sinisa Mihajlovics vezetőedzőnek Sousa.

A Fiorentina nincs kirobbanó formában, a legutóbbi négy fordulóból kettőben is vereséget szenvedett, főleg a legutóbbi bajnokin, a Lazio ellen elszenvedett 3-1-es vereség fájt a szurkolóknak. Sousa kapott is néhány meglehetősen éles kritikát a napokban, de elmondása szerint ez a legkevésbé sem zavarja a munkában.

“Aki ilyen munkát vállal, annak el kell fogadnia a kritikát is. A kritika ráadásul segít a fejlődésben. Természetesen az edző az első, akit megtalálnak a rossz eredmény után, emellett az elvárások is nőttek az előző szezonhoz képest. Most már nincs lehetőség a hibázásra” – fogalmazott Sousa.

A Fiorentina így is a negyedik, és csak három pont a lemaradása az éllovas Napoli mögött, tehát pánikra nincs okuk a szurkolóknak. A Milannál már kevésbé elfogadható a jelenlegi helyezés, a csapat csak a nyolcadik a tabellán, lemaradása kilenc pont a Fiorentina mögött. A Milan győzelmére a szorzó 2.30, a döntetlenre 3.20, a Fioretina sikerére 3.25.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply