Javíthat a Tottenham

2015. January 13. Tuesday in Angol Premier Liga, Hírek

Harry Kane
A Tottenham Hotspur a Burnley elleni FA-kupa meccsen javíthatja ki a hétvégi kínos vereséget, amelyet a Crystal Palace-tól szenvedett el a Premier League-ben.

 

A Tottenham a gyengébb szezonkezdet után zsinórban hat fordulón át veretlen tudott lenni a Premier League-ben úgy, hogy legyőzte többek között a listavezető Chelsea-t is 5-3-ra és döntetlent játszott a Manchester Uniteddel. A hétvégén azonban meglepetésre 2-1-re kikapott a kiesés elől menekülő Crystal Palace otthonában, így visszacsúszott a hatodik helyre a tabellán. Minden sorozatot beleszámítva egy hétmeccses veretlenségi sorozat szakadt meg.

A Burnley ezzel szemben számtalan nyeretlen forduló után a hétvégén 2-1-re legyőzte a QPR-t, ezzel elmozdult a kieső zónából, feljött a 17. helyre, de így is csak három pont választja el a sereghajtó Leicester Citytől. A Tottenham és a Burnley az FA-kupában 1-1-es döntetlent játszott egymással, ezért meg kell ismételni a meccset, a Hotspur lesz a házigazda ezúttal. Az előző meccs londoni gólszerzője, Nacer Chadli szeretné elfelejteni a Crystal Palace elleni meccset.

“Vezettünk, de a tizenegyes után teljesen összeestünk, amit nem értek, mert nem ez volt a jellemző eddig a csapatunkra. Nagyon gyorsan el kell felejtenünk a hétvégén történteket, és ugyanott kell folytatnunk, ahol előtte abbahagytuk” – fogalmazott a belga válogatott középpályás.

A Burnley részéről a QPR elleni meccs első gólját szerző Scott Arfield azt nyilatkozta, hogy nem veszik félvállról a kupameccset, sőt.

“A bajnokságban is játszunk a hétvégén, de ez nem jelenti azt, hogy tartalékolnánk. Az FA-kupán keresztül akár bejuthatunk az Európa Ligába is, szóval legalább olyan fontos nekünk ez a sorozat, mint a Premier League” – mondta Arfield.

A két csapat egyébként decemberben a bajnokságban is összecsapott egymással a Tottenham otthonában, akkor a hazaiak Kane és Lamela góljával 2-1-e nyertek.

A mostani találkozón a Hotspur győzelmére 1.50 az odds, a döntetlenre 4.50, a Burnley sikerére pedig 7.50 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply