Jagielka: Erre lehet építkezni

2015. January 12. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

Phil Jagielka
Elégedettek a Manchester City elleni döntetlennel az Evertonnál, Phil Jagielka, a liverpooliak védője szerint pedig erre az egy pontra építhetnek is.

 

Néhány nap alatt az Everton másodjára mentette döntetlenre adott tétmeccsét: kedden a West Ham United ellen harcolta ki az együttes az újrajátszás lehetőségét az FA-kupában, majd szombaton a Manchester City ellen mentettek pontot Jagielkáék a Goodison Parkban. Mivel az ezt megelőző találkozókon az Everton négyszer is kikapott, az angol válogatott védő szerint kijöttek a gödörből.

“Az egy pont a City ellen megfelelő eredmény volt” – mondta Jagielka, aki csapatával kedden lép ismét pályára a megismételt FA-kupa-meccsen. “Kijöttünk végre a gödörből, de muszáj meccseket nyernünk, előrébb kell lépnünk a tabellán. A döntetlen sosem rossz eredmény a bajnok ellen, de a tény, hogy ellenük és a West Ham ellen is sikerült felállnunk, még nagyobb lökést adhat számunkra a folytatásra.”

Jagielka tudja, hogy fontos mérkőzés vár kedden csapatára, és természetesen bízik a továbbjutásban. A londoniak sincsenek kirobbanó formában, mivel a legutóbbi öt tétmeccsükön egyetlen győzelmet sem tudnak felmutatni – szombaton a Swansea City otthonában játszottak 1-1-es döntetlent, ráadásul ott is ők szerezték meg a vezetést. A bajnokságban azonban így is előkelőbb helyen állnak a “kalapácsosok”, mivel 21 mérkőzés után 33 pontjuk van, amivel a hetedikek.

Az Everton bizakodhat, mivel az elmúlt években rendre legyőzte a West Hamet, amely utoljára 2007-ben tudta legyőzni a Goodison Park-iakat. Az örökmérleg is a liverpooliak mellett szól, mivel 59 alkalommal nyertek, vereséget 30-szor szenvedtek.

A West Ham United győzelmét 2.37 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.50, a vendég Everton sikerére pedig 3.10 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply