Izrael vs. Észak-Írország – 2013/10/15

2013. October 15. Tuesday in PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás, Világbajnokság 2014

Izrael

VS

Világbajnoki selejtező

2013/10/15 19:00 (CET),

Ramat Gan

Észak-Írország

 

Teljesítmény:

Először nézzük át a csoportot! Az orosz válogatott első helyen végez (matematikailag még nem biztos, de Azerbajdzsán ellen elég az egy pont), a portugálok pótselejtezőznek, Izrael pedig mindenféleképpen 3. marad.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 1.52 1 | 1.52 Unibet X | 4.33 X | 4.33 Sportingbet 2 | 7.66 2 | 7.66 Sportingbet

Akármilyen meglepőnek tűnik, Izrael jól játszott az egész selejtező során, több gólt rúgtak, mint a portugálok, (akik ellen nem kaptak ki… két meccsen!) ráadásul az oroszok is csak eggyel termeltek többet náluk. A mai meccs számukra tét nélküli, de a két csapat közti különbséget óriásinak tartom. A leghíresebb játékosa az izraeli válogatottnak Benayoun, aki sérülés miatt nem játszik. A legértékesebb, és a selejtezők során legjobb teljesítményt nyújtó játékosok közül Ben Basat (a selejtezőkben: 6 meccs, 5 gól, 1 gólpassz, a Toulouse játékosa) és Nacho Bibras (a jelenlegi selejtezőkben: 1 gól, 4 gólpassz, Rubin Kazan) is játszani fog, és ők jelentik majd a különbséget.

Észak-Írország válogatottja harmatgyenge. Idegenben az elmúlt 9 meccsen két döntetlen, és 7 vereség csúszott bele, a Málta elleni döntetlen jó eredménynek számít, de pl. Luxemburgtól és Azerbajdzsántól is kikaptak. A kvalifikáció során egyetlen győzelmet arattak, Luxemburg ellen, hazai pályán, az utolsó percben szerzett góllal győztek. A sérültek listája hosszú maradt…  A leghíresebb, legjobb, legértékesebb védő, Johnny Evans (Manchester United) nem játszhat ma, alapesetben a védelem tengelyén a ”párja”, McAuley (aki egyébként 2 góljával védő létére a legeredményesebb észak-ír játékos a selejtezőkben) szintén sérült. A védelem átjáróház lesz. A pár napja Luxemburg ellen vereséget szenvedő csapatból rajtuk kívül Norwood (középpályás) és Lafferty (szintén védő…) is megsérült, a tartalékok pedig még az ő szintjüket sem képviselik… Csúnya vereség lehet a vége.

Összegzés:

A hiányzók és a két válogatott közötti óriási különbség, valamint a hazai pálya támogatása mellett az 1,5-ös szorzó az izraeli győzelemre óriásinak mondható, kihagyhatatlan! A két csapat legutóbbi meccsén: Észak-Írország – Izrael 0:2.

Fogadási tippünk: Vesztes tipp
Izrael Győzelem | 1.53 Izrael Győzelem | 1.53 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2013/10/15, 15:12

Related Articles

Leave a Reply