Belgrano de Cordoba vs. Quilmes AC – 2013/10/12

2013. October 12. Saturday in Argentin Primera Divízió, Elemzés, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás

Belgrano de Cordoba

VS

Argentin Primera Divízió

2013/10/12 23:30 (CET),

Estadio Gigante de Alberdi

Quilmes AC

Liga pozíció: 7 Liga pozíció: 18
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

Elég szegényes a kínálat, de sikerült egy ‘értékes’ meccset találnom Argentínából!

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 1.73 1 | 1.73 Sportingbet X | 3.50 X | 3.50 Unibet 2 | 5.50 2 | 5.50 Unibet

Az idei argentin bajnokságban a hazai pálya óriási előnyt jelent, a meccsek több mint felét a saját szurkolói előtt játszó csapat nyeri meg, ami az Európai topbajnokságokhoz képest elég nagy arány.

A Belgrano jó csapat, és jó formában is vannak, a 7. helyet foglalják el jelenleg, de érdemes megnézni a rúgott gólok számát a Torneo Inicial-ban: eddig ők szerezték a legtöbbet! 10 meccsen 16-szor sikerült megzörgetni az ellenfél hálóját. Jelenleg egy 6-os veretlenségi szériában (hazai+idegen) vannak, amiken 14 gólt szereztek, és Zielinsky játékosai ebből négyet megnyertek. Ma a bajnokság egyik leggyengébb védelme ellen játszhatnak majd. Az egygólos jobboldali középpályás Velázquez eltiltás miatt nem játszhat. Tehát mint említettem remek formában vannak és ontják a gólokat, hazai pályán pedig ez hatványozottan igaz, az utolsó három hazai meccs mérlege 9 pont, 9 rúgott gól…

A Quilmes a 18. helyet foglalja el, és formája lehangoló. A legutóbbi 5 meccsükön nem szereztek gólt, a bajnokságban pedig 10 meccsből 5-nél járnak. Csak az utolsó két helyezett kapott náluk több gólt. A 28 éves Matías Pérez (alapesetben kezdő védő) nem játszik sérülés miatt, a rutinos és nagyon fontos középpályás Brana válogatott elfoglaltsága miatt nem szerepelhet (argentin válogatott kerettag!). Idegenben 5 meccsen 1-9 a gólarány, ha a teljesítmény ilyen marad (semmi oka változásra, sőt!), akkor ma is kapnak minimum kettőt.

Összegzés:

A Belgrano sok gólt lő, pazar formában van, a Quilmes pedig sok gólt kap, és nincsenek jó formában, ráadásul a keret sem teljes. Két teljesen ellentétes utat bejáró csapat találkozik, hazai győzelmet várok! A bukmékerek körülbelül 1,7-es szorzót adnak hazai győzelemre, ami a körülményekhez képest szerintem elég csábító. Arra, hogy kettővel nyer a Belgránó, már 3 feletti az odds!

Fogadási tippünk: Vesztes tipp
Belgrano Győzelem | 1.73 Belgrano Győzelem | 1.73 Sportingbet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2013/10/12, 15:16

Related Articles

Leave a Reply