Inzaghi erősnek tartja a torinói védelmet

2015. January 10. Saturday in Hírek, Olasz Serie A

Filippo Inzaghi
Filippo Inzaghi szerint kemény meccs vár a csapatára a Torino ellen, a Milan mestere szerint a bikák védelme az egyik legjobb a Serie A-ban.

 

A Torino szombat este látja vendégül a Milant az olasz labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában, a meccs előtt a vendégek mestere a hazaiak hátsó alakzatát méltatta. Tény, hogy a torinói alakulat 18 kapott gólja nem minősül soknak, főleg a csapat 14. helyezése fényében. Utóbbiról, vagyis a gyenge szereplésről sokkal inkább a szerzett találatok hiánya tehet, Giampiero Ventura gárdája csak 12 találatot jegyzett a bajnokság első felében.

“A Torino erőssége a szervezettségben rejlik, fegyverük pedig a kontratámadás. Nagyon össze kell szednünk magunkat, ha az élvonal egyik legjobb védelme ellen pontokat akarunk szerezni, márpedig a Sassuolo elleni vereség után muszáj nyernünk” – utalt az év első bajnokiján elszenvedett vereségre Filippo Inzaghi, a Milan hazai pályán kapott ki 2-1-re a Sassuolótól.

A Milan a bajnokságban ugyan két góllal többet kapott, mint a Torino, de 14-gyel többet is szerzett, a szombati találkozót Inzaghi csapata a 7., míg a Torino a 14. helyről várja.

A milánói keretbe a héten visszatérhetett Philippe Mexes, aki a Real Madrid elleni felkészülési mérkőzésen szenvedett kisebb térdsérülést, ki is hagyta a Sassuolo elleni találkozót.

A két gárda egymás elleni statisztikájában nagy a milánói fölény, a Torino legutóbb 2001-ben tudott nyerni a piros-feketék ellen, azóta a Milan nyolcszor győzött, öt meccs pedig döntetlennel végződött.

A Torino sikerének az oddsa 2.60, a döntetlenre 3.20, a Milan győzelmére 2.80 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply