Hivatalos: a Bocában folytatja Tevez

2015. June 28. Sunday in Copa America, Hírek, Olasz Serie A

Carlos Tevez
A Juventus és a Boca Juniors Carlos Tevez kapcsán megegyezett egymással, a csatárt hazaigazolák és vele egy időben Guido Vadala a Juventus játékosa lett.

A Tevezzel kapcsolatosan már hónapok óta lehetett hallani a távozás lehetőségéről, annak ellenére, hogy jól érezte magát a Juventusnál és nagyon eredményesen is játszott. Az argentin az elmúlt szezonban 29 gólt szerzett 47 meccsen ezzel a Juventus legeredményesebbje volt és olasz gólkirály lett. A csapattal bajnoki címet és Olasz Kupát nyert, azonkívül bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe is.

Már régóta vannak híresztelések Tevez távozásáról, de szombaton már hivatalosan is bejelentésre került, hogy a labdarúgó hazájában folytatja pályafutását.

“Carlos Tevez hazatérése nagyon nagy hír a szurkolók, a klub és az egész argentin foci számára. A hazatérő csatár jelenlétével nagyot fejlődött a keret, és az eredményi is sokkal jobbak lehetnek” – nyilatkozta Tevez megszerzésével kapcsolatosan a Boca Juniorstól Daniel Angelici.

Carlos Tevez Argentína válogatottjával a Copa Americán bejutott az elődöntőbe, miután tizenegyesekkel legyőzte Kolumbiát.

A szorzó a Juventus olasz bajnoki elsőségére 4/7, míg Argentína Copa Americán aratott végső sikerére 4/5.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply