Hiába a sok sérült, Ancelotti nem aggódik

2015. April 21. Tuesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Marcelo
Szerda este ismét egymásnak feszül a két városi rivális, a Real Madrid és az Atletico Madrid a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján méri össze erejét.

Az első összecsapáson, amikor az Atletico játszott odahaza, nem született gól, tehát még nyílt párharcról beszélhetünk. Annak ellenére, hogy egy bekapott gól komoly gondot okozhat a Real számára a továbbjutás véget, nem nagyon aggódik Carlo Ancelotti, aki attól sem tart, hogy több alapemberére, Gareth Bale-re, Luka Modricra, Karim Benzemára és Marcelóra sem számíthat.

“Februárban a sérültjeink miatt voltak kisebb gondjaink, akkor kicsit kiestünk a ritmusból, de most már ismét a régi önmagunk vagyunk” – mondta az olasz szakember. “Reméljük, hogy a sorozat végéig versenyben leszünk. Az Atletico elleni meccs miatt nem aggódunk, hiszen meg fogjuk találni a módját annak, hogy pótoljuk hiányzóinkat. Nagy csatára készülünk, de mi játszunk hazai pályán, az önbizalmunkkal pedig minden a legnagyobb rendben van. A Bernabeu közönsége nagy lökést fog jelenteni a számunkra.”

A Real a 2014/15-ös szezonban továbbra sem tudta még legyőzni városi riválisát, legutóbb ez a BL döntőjében sikerült Ancelotti legénységének számára. A hiányzók pótlása miatt a középpályán valószínűleg Toni Kroosra vár majd a legnagyobb feladat, míg elöl a gólokat majd a Cristiano Ronaldo, James Rodriguez kettőstől várhatja a hazai publikum.

Mindkét csapat jó formában van, hiszen a Real a hétvégén magabiztos játékkal verte otthon a Malagát, míg az Atletico fiatal gólgyárosának, Antoine Griezmann-nak köszönhetően hozta el a három bajnoki pontot a Deportivo La Coruna otthonából.

A Real Madrid győzelmét 10/11 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 13/5, a vendég Atletico Madrid sikerére pedig 7/2 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply