Henderson is ott lesz Norwichban

2014. April 19. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

Jordan Henderson

Jordan Henderson eltiltás miatt biztosan nem léphet pályára az angol Premier League-ben szereplő Liverpool következő három bajnokiján, Brendan Rodgers menedzser ennek ellenére elviszi magával a Norwich City elleni összecsapásra.

A vasárnapi meccs egyértelmű esélyese a listavezető Liverpool, viszont Rodgers nem számíthat alapemberére, a Premier League idei kiírásából mindössze 22 percet nélkülöző Hendersonra, mert az angol válogatott középpályás a múlt hétvégi, Manchester City elleni győztes bajnoki hajrájában (3-2) nagyon csúnyán rácsúszott Samir Nasri lábára, amiért egyből piros lapot kapott a játékvezetőtől.

A Mersey-partiak hatalmas lehetőség kapujában állnak, hiszen négy fordulóval az idény vége előtt kétpontos előnyben vannak az őket üldöző Chelsea-vel szemben – jövő héten éppen a londoniakkal játszanak a liverpooliak. Hendersonnal azt és a Crystal Palace elleni találkozót is ki kell hagynia, csak a szezonzáró, Newcastle United elleni meccsen léphet ismét pályára.

“Annak ellenére, hogy a pályán nem számíthatunk a szolgálataira, személyét nem szabad csak úgy félre tennünk, mert az öltözőben is nagyon fontos szerepet tölt be, ezért is fog velünk tartani a hétvégén is” – mondta az észak-ír szakember, aki tavaly csak a hetedik helyen végzett az együttessel a 20 csapatos bajnokságban. “Közöltem Jordannel, hogy bár nem számíthatok rá a meccseken, az öltözőben, az utazás során és a szállodában szeretném, ha ott lenne velünk, hiszen fontos láncszeme a közösségnek.”

Valószínűleg Daniel Sturridge sem fog pályára lépni, miután a szezonban 20 bajnoki gólnál tartó támadó továbbra is combizom-sérüléssel bajlódik. Jose Enrique már régóta sérült, mindenki más egészséges a Liverpoolnál. Steven Gerrard csapatkapitánynak vigyáznia kell a sárga lapokkal, hiszen egy újabb lap esetén két mérkőzést kellene kihagynia.

A Norwich City győzelmét 8.50 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 5.75, a Liverpool sikerére pedig 1.36 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply