Hátrányát igyekszik ledolgozni a Juventus

2014. May 1. Thursday in Hírek, UEFA Európa Liga

Carlos Tevez

Nincs reménytelen helyzetben a Juventus, de nem is vár rá könnyű feladat csütörtök este, hiszen egygólos hátrányát kell ledolgoznia a Benficával szemben.

 

A portugál bajnok az első mérkőzésen 2-1-re nyert Ezequiel Garay és Lima góljának köszönhetően, de mivel a Juventusnak sikerült egy találatot szereznie Carlos Tévez jóvoltából, így az idegenben lőtt gólnak köszönhetően még messze nincs lefutva a párharc. Főleg a második félidőben nyújtott jó teljesítményt az olasz együttes, Stephan Lichtsteiner szerint erre kell alapozniuk.

“A második játékrészben mutatott formánk bizakodásra ad okot, és talán azért is kaptunk két gólt, mert nem voltunk kellően agresszívak” – mondta a Juventus svájci légiósa. “Nem szabad abba a hibába esnünk, hogy túlpörögjünk, hogy túl sokat agyaljunk a mérkőzésen – továbbra is koncentrálnunk kell, ahogy eddig tettük.”

Antonio Conte legénysége a hétvégén 3-1-es győzelmet aratott a Sassuolo vendégeként. Az olaszok vezetőedzője csak néhány alapemberét pihentette, Arturo Vidal például csak 11 percet játszot. Tévezhez hasonlóan Fernando Llorente is végig a pályán volt, mind a két csatár gólt szerzett.

A Juventus otthon legutóbb 2-1-re nyert az Olympique Lyon ellen az Európa Ligában, azt megelőzően viszont csak 1-1-re végzett a Fiorentinával – bár mint utólag ez kiderül, nem sokat számított.

A Benfica a hétvégén a Portugál Ligakupában volt érdekelt, pontosabban annak elődöntőjében. Jorge Jesusnak sikerült néhány alapemberét pihentetnie, viszont együttese csak túlórában jutott tovább az ősi rivális Portón. A nemzetközi szintéren a “sasok” november óta veretlenek, akkor a Bajnokok Ligájában kaptak ki a görög Olympiakosztól.

A Juventus győzelmét 1.57 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 4.33, a vendég Benfica sikerére pedig 6.25 az odds. A szorzók a rendes játékidőben elért eredményekre érvényesek.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply