Győzni akar a Roma a Juventus ellen

2015. March 2. Monday in Hírek, Olasz Serie A

Rudi Garcia

Rudi Garcia, az olasz Serie A-ban szereplő AS Roma vezetőedzője úgy érzi, csapata bajnoki esélyei már egyre inkább halványodnak, viszont az ezüstéremért még kemény meg kell küzdenie.

Hétfő este a Roma a listavezető Juventust fogadja a 25. fordulóban. A fővárosiak hátránya kilenc pont a címvédővel szemben, éppen ezért Garcia úgy érzi, még egy esetleges győzelemmel sem lenne sorsuk a saját kezükben, már ami az aranyéremről szőtt álmaikat illeti. Viszont a harmadik Napoli már csak három pontra van a “farkasoktól”, így a Romának mindenképpen be kell gyűjtenie a három pontot a Juventusszal szemben.

“Csak ez a meccs számít, meg akarjuk nyerni” – mondta a francia szakember a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón. “Semmi sem változott annak ellenére, hogy tudjuk, a bajnoki cím sorsa már nem a mi kezünkben van. Ott van még a második helyet, amit szeretnénk megtartani, éppen ezért minden meccsünket meg kell nyerni, és ez az egyetlen módja annak, hogy valahogy megtámadjuk az első pozíciót. Összpontosítanunk kell a Juventus ellen, és ha még nyerünk is, nem a mi kezünkben lesz a bajnoki cím sorsa.”

A Roma a legutóbbi 14 bajnokiján egyszer sem kapott ki, viszont nyolc alkalommal is csak döntetlent játszott, aminek köszönhetően a torinóiak megléptek a tabella élén, a Napoli pedig felzárkózott. A Juventus 15 Serie A-meccs óta nem talált legyőzőre, viszont legutóbbi öt idegenbeli bajnokijából csak kétszer tudta megszerezni a három pontot, a Fiorentina, az Udinese és legutóbb a Cesena otthonából is csak egy-egy ponttal távozott.

Az AS Roma győzelmére 2.80 az odds, míg a döntetlent 3.20, a vendég Juventus sikerét pedig 2.62 szorzóval lehet megjátszani.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply