Guardiola elismerte, hogy hibázott

2014. May 1. Thursday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Josep Guardiola, a Bayern München vezetőedzője elismerte, hogy hibázott a taktika kidolgozásánál, Carlo Ancelotti pedig Gareth Bale-t emelte ki, miután a Real Madrid búcsúztatta a bajor sztárcsapatot a Bajnokok Ligájában.
Cristiano Ronaldo

Ronaldóék a városi rivális Atleticóval döntőznek a BL-ben.

A Real Madrid megsemmisítő, 4-0-s verést mért a címvédő Bayern Münchenre a Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján, így 5-0-s összesítéssel jutott be a fináléba. A spanyol gárda edzője, Carlo Ancelotti a mérkőzés után elmondta, hogy nem lepte meg csapata remek játéka, mert a játékosok nagyon sokat dolgoztak ezért a sikerért, szerinte ennek köszönhető a tökéletes teljesítmény, amit nyújtottak.

“Három elbukott elődöntő után fontos volt, hogy a csapat bejusson a fináléba, és ennek érdekében nagyon motiváltan készültünk a meccsre, és mindent kiadtunk magunkból” – nyilatkozta Ancelotti, aki külön kiemelte Gareth Bale játékát.

A Bayern München vezetőedzője, Josep Guardiola elismerte, hogy ő hibázott, és azt mondta, hogy ez az ideges játék, amit mutatott a csapata, nem fér bele egy olyan erős együttes ellen, mint a Real. “Vállalom a felelősséget, hibás döntéseket hoztam bizonyos taktikai dolgokban. Az első félidőben semmit sem csináltunk úgy, ahogy kellett volna, és onnantól minden veszve volt már. Rosszul játszottunk, de nincs miért hibáztatni a játékosokat” – nyilatkozta Guardiola, aki Ancelottihoz hasonlóan játékosként és edzőként is nyert már BL-t.

Cristiano Ronaldo két gólt lőtt a visszavágón, így már 16 BL-találatnál jár az idén, ez új rekord. “Tudtam, hogy egy találat kell a rekordhoz, de akkor sem lettem volna szomorú, ha nem jön össze. Az egész csapat sikere, hogy megdönthettem a gólcsúcsot” – mondta Ronaldo, majd hozzátette: a lisszaboni döntőben, gyakorlatilag hazai pályán meg szeretné nyerni a Bajnokok Ligáját.

A másik ágon az Atlético Madrid 3-1-re legyőzte idegenben a Chelsea-t, és bejutott a fináléba, vagyis spanyol, sőt madridi házidöntőt rendeznek Lisszabonban. Arra, hogy a Real nyeri a BL-t, 1.57 a szorzó, az Atlético végső diadalára pedig 2.37 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply