Götze kész harcolni

2014. May 8. Thursday in Hírek, Német Bundesliga

Mario Gotze

Mario Götze nem tagadja, nagy csalódás, hogy kikerült a Bayern München kezdőjéből, de a középpályás kész felvenni a harcot annak érdekében, hogy elnyerje Josep Guardiola bizalmát.

 

A fiatal játékost hosszú ideig csábította a bajor gárda, mire tavaly nyáron sikerült megszerezni a Borussia Dortmundtól. A 37 millió euróért igazolt labdarúgó a Bundesliga történetének legdrágább játékosa lett, és hatalmas reményekkel kezdett a munkába a tavaly triplázó alakulatnál.

Azonban Götze nem volt képes helyet kicsikarni magának Guardiolánál, aki szívbaj nélkül ültette kispadra a német labdarúgás egyik legnagyobb klasszisát. A német közvélemény a világbajnokság évében szintén nem örült, hogy a sztárjátékos jórészt a kispadon ücsörgött, de Götze nem futamodik meg, és a következő szezonban kész megharcolni a helyéért.

“Számomra már megszokott, hogy mindig játszhatok, ezért ez egy teljesen új helyzet volt. De éppen ezért még jobban odateszem magam, amikor lehetőséghez jutok. Most ez az egyetlen lehetőségem arra, hogy megmutassam, mire is vagyok képes. És azt is gondolom, hogy egy olyan fiatal játékosnak, mint amilyen én is vagyok, néha nem rossz, ha nem játszik minden meccsen” – fejtette ki véleményét saját mellőzése kapcsán Götze.

Götze ebben a szezonban 27 bajnokin lépett pályára és 10 gól szerzett.

A Bayern München szombaton a VfB Stuttgartot látja vendégül a Bundesliga utolsó előtti fordulójában: a hazai győzelem oddsa 1.20, a döntetlenre 7.00, a vendégek sikerére 11.00 a szorzó. Ősszel a bajorok 2-1-re nyertek idegenben.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply