Cech-t meg kellett műteni

2014. May 8. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

A Chelsea kapusa vállsérülést szenvedett az Atletico Madrid elleni BL-meccsen, a hírek szerint nem kerülhette el a műtéti beavatkozást.
Petr Cech

A gyorsabb gyógyulás érdekében megműtötték a cseh kapust.

Petr Cech természetesen egész évben a kezdőcsapat tagja volt, egészen az Atletico Madrid elleni első meccsig az ő nevével kezdődött a londoniak összeállítása, a spanyolok ellen azonban megsérült. A cseh játékos egy védés után rosszul ért földet, és azonnal fájlalta a vállát, az orvosok tanácsára nem is folytatta a meccset.

Azóta Cech kihagyta a Liverpool és a Norwich elleni bajnokikat, valamint a madridiak elleni visszavágót, csapata pedig kiesett a BL-ből és elvesztette esélyét a bajnoki cím megszerzésére.

Sokáig úgy tűnt, hogy a cseh válogatott kapus megúszhatja az operációt, de végül az orvosok a beavatkozás mellett döntöttek. Cech szerdán át is esett a műtéten, és a hírek szerint a kékek nyári felkészülésébe már időben becsatlakozhat.

“Petr Cech sikeres vállműtéten esett át, várhatóan 8-10 hetet kell kihagynia” – szólt a londoniak hivatalos tájékoztatása.

Ugyanakkor a cseh nem lehet nyugodt a jövőjét illetően, ugyanis egyre többször hallani, hogy Jose Mourinho a szezon végén visszarendeltetné Thibaut Courtois-t az Atleticótól, miután a belga kapus az elmúlt két szezont kölcsönben töltötte a madridiaknál.

Cech 2004-ben csatlakozott a Chelsea-hez, és azóta kirobbanthatatlan a kezdőből, ebben a szezonban 46 meccsen védte a londoniak kapuját.
A Chelsea az angol bajnokság utolsó fordulójában a már kiesett Cardiff City otthonába látogat: a hazai győzelem oddsa 8.50, a döntetlenre 4.75, a vendégek sikerére 1.36 a szorzó.

A két csapat elmúlt tíz meccséből négyet nyert meg a Chelsea, négyet a Cardiff, kettő pedig döntetlennel végződött.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply