Götze: A Juve nagy csapat, de várjunk még

2015. July 19. Sunday in Hírek, Német Bundesliga

Mario Gotze
A Bayern München egyik sztárját, Mario Götzét szóba hozták a BL-döntős Juventusszal, a focista azonban nem biztos, hogy klubot szeretne váltani.

Götze már fiatalon felhívta magára a figyelmet, a most 23 éves labdarúgóért ezelőtt két évvel 37 millió eurót fizetett a Bayern München a Borussia Dortmundnak. A világbajnok támadó – aki a 2014-es döntő mindent eldöntő gólját szerezte – azonban nem fénylik annyira a bajoroknál, mint ahogy azt sokan várták volna tőle, így olykor a klubváltás is felvetődik vele kapcsolatban.

A Juventus komolyabban fontolgatja Götze megszerzését. A tárgyalások még olyan korai szakaszban vannak, hogy Götze még nem szeretne a váltásról beszélni, azt azonban elmondta, hogy megtiszteltetés lenne számára a torinóiaknál játszani.

“Úgy gondolom, hogy a Juventus nem véletlenül jutott be a BL döntőjébe, nagyszerű szezonjuk volt, bajnokságot is nyertek és kupát is.” – nyilatkozta Götze.

A 23 éves labdarúgót szerződése 2017 nyaráig köti a bajorokhoz, piaci értékét 50 millió euróra becsülik. Az bizonyos, hogy veszteségesen nem is adná el őt a Bayern, de nem is szívesen válnának meg tőle.

A Bayern a német Szuperkupáért augusztus elsején, a Német Kupa-győztes Wolfsburggal fog megküzdeni. A bajorok rendes játékidőben aratott győzelmére 19/20 a szorzó, míg a döntetlent 13/5, a VfL sikerére pedig 11/4.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply