Görög, finn és északír reakció – FRISSÍTETT (új: román nyilatkozat)

2014. February 23. Sunday in Hírek, Magyar válogatott

Az európai szövetség honlapjának nyilatkozva a görög, a finn és az északír válogatott képviselője is elégedettségének adott hangot a 2016-os franciaországi labdarúgó Eb selejtezőjének vasárnapi, nizzai sorsolását követően, miután e három csapat mellett még a magyarok, a románok és a Feröer-szigetekiek kerültek az F jelű hatosba.

 

A román együttest irányító Victor Piturca szerint kötelező kijutniuk a kontinensviadalra.

Michael O’Neill, az északír válogatott szövetségi kapitánya:

“Őszintén szólva, nagyon elégedettek lehetünk. Mindig az a legfontosabb, hogy az egyes kalapból kit kapsz, és bár a görögök ellen nehéz meccseket fogunk játszani, valószínűleg előzetesen is őket választottuk volna.”

Kosztasz Kacuranisz, a görög válogatott csapatkapitánya:

“Jó a sorsolásunk, de ezt a pályán is bizonyítanunk kell. Úgy gondolom, megvan bennünk az, ami ahhoz kell, hogy a legjobb 24 csapat közé kerüljünk. Nincsenek igazi nagyágyúk a csoportunkban, de vannak veszélyes ellenfelek.”

Mixu Paatelainen, a finn válogatott szövetségi kapitánya:

“Elégedett vagyok a sorsolás eredményével. Ezzel együtt egyetlen könnyű meccsünk sem lesz a selejtezőben, végig összpontosítanunk kell. Ha a legjobb teljesítményünket nyújtjuk, lehet esélyünk a továbbjutásra.”

Victor Piturca, a román válogatott szövetségi kapitánya:

“Van még idő a selejtező rajtjáig, addig feltérképezzük az ellenfeleinket. Az idei világbajnokságra is ki kellett volna jutnunk, a 2016-os Eb-re pedig kötelező kiharcolnunk a részvétel jogát.”

bpt \ slr \ sma \ gry

MTI 2014. február 23., vasárnap 15:44

Related Articles

Leave a Reply