Gera: A Go Ahead Eagles nem rossz csapat

2015. July 1. Wednesday in Hírek, UEFA Európa Liga

Gera Zoltán
Gera Zoltán szeretné, ha a Fradi a Go Ahead Eagles elleni Európa Liga-selejtező első mérkőzésén azt a formát mutatná, amit a bajnokságban tavasszal.

A Ferencváros nagyon jó tavaszi szezont produkált, veretlen maradt a bajnokságban, és hazai pályán nem kapott ki egyetlen tétmeccsen sem. Thomas Doll csapata csütörtökön a holland másodosztályos Go Ahead Eagles otthonában lép pályára. Kedden Gera Zoltán azt mondta, hogy nagyon szeretnék ott folytatni, ahol abbahagyták.

“Az utóbbi időben sok sérültünk volt, de úgy tűnik, hogy mostanra mindenki százszázalékos állapotba került, úgyhogy nagyon remélem, hogy sikeresek leszünk ősszel. Mindenki tudja, hogy a holland labdarúgás sokkal erősebb, mint a magyar, és sok különbség nincs a holland első osztály utolsó négy helyezettje között. A Go Ahead Eagles pedig egy olyan csapat, amely folyamatosan ingázik a két osztály között, szóval nem lehetnek rosszak” – mondta Gera Zoltán.

Leandro a nyáron a Ferencvárosba szerződött, több év légióskodás után visszatért korábbi klubjába. Ő elmondta, hogy figyelemmel kísérte a Ferencváros játékát, és mivel már tavasszal is remekül játszott a csapat támadásban, ezt szeretnék folytatni az ősszel is.

Legutóbb 2004-ben találkozott holland ellenféllel a Ferencváros, akkor az UEFA-kupa csoportkörében a Feyenoord ellen hazai pályán 1-1-es döntetlent ért el.

A szorzó a hazai pályán játszó Go Ahead Eagles győzelmére 15/8, a döntetlenre 5/2, a Fradi sikerére pedig 23/20.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply