Garcia: idén is a Juventus a favorit

2014. September 9. Tuesday in Hírek, Olasz Serie A

Rudi Garcia
Rudi Garcia szerint nem változtak sokat az esélyek a Serie A-ban, Roma mestere elárulta, hogy csapata ebben a szezonban is kísérletet tesz rá, hogy letaszítsa a torinóiakat a trónról.

 

A Juventus az elmúlt szezont címvédőként remekül kezdte, de a Roma még a torinóiakat is felülmúlta a szezon elején. A győzelmeket halmozó fővárosi együttes lendülete azonban alábbhagyott a télen, a Juventus pedig végül nagyon magabiztosan nyerte el a scudettót.

A Roma idén is igyekszik megszakítani a Juventus hegemóniáját, szakértők szerint gyakorlatilag Rudi Garcia együttesének van erre egyedül esélye a mezőnyben. Ugyanakkor a francia szakember szerint az erőviszonyok nem változtak az olasz élvonalban.

“A Juventus nyerte az elmúlt években a scudettókat, ráadásul a nyáron nem gyengült a keret, sőt, olyan játékosok csatlakoztak a bajnokhoz, mint Morata vagy Evra. Engem a hazámban ambiciózus embernek ismernek, mégis azt kell mondanom, hogy idén is a Juventus lesz a favorit. De mi mindent elkövetünk azért, hogy minél közelebb kerüljünk hozzájuk” – jelentette ki Garcia, aki szerint nem szabad elfeledkezni a Napoliról sem, és a francia szerint sokat erősödött a két milánói klub, a Milan és az Inter is.

A Roma fontos győzelemmel kezdte a Serie A idényét, a Fiorentina elleni hazai 2-0-s győzelem után a hétvégén az Empoli otthonába látogat a fővárosi gárda. Az Empoli győzelmének az oddsa 5.75, a döntetlenre 4.00, a Roma sikerére 1.57 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply